Calibur11 - Xbox360 tuningra szakosodva


Szerző: Kov | Dátum: 2011-01-11 17:19:23 | Rovat: Tuning


Most itt az alkalom, hogy garanciavesztés nélkül váljunk egyedivé:


Véget ért az idei CES is, és bár sajnos nem lehettünk ott, hogy élőben élvezzük az IT orgiát, interneten keresztül azért a legtöbb információ eljutott az érdeklődőkhöz. Tényleg voltak itt óriáscégek és régi motorosok, akik hatalmas standokon hirdették termékeiket, de akadtak vadonatúj részvevők is, akik úgy gondolták legjobb lesz rögtön a sűrűjében kezdeni. Ilyen újoncként érkezett többek között a Calibur11 is.


a burkolat robbantott ábrája

a burkolat robbantott ábrája


Weboldalukat jobban szemügyre véve kiderül, hogy kifejezette Microsoft Xbox 360 játékkonzolok optikai tuningjára specializálódtak. Az ötlet nem is olyan rossz, hiszen a játékőrülteknek annyi lehetőségük van számítógépük egyedivé varázslására, hogy lassan már tényleg elmondhatjuk, hogy nincs két egyforma, a konzol viszont mindig marad ugyan az a konzol, sok variáció nincs. A radikálisabbak mondjuk nem riadnak vissza a kihívástól és a garanciától egy mozdulattal megválva komolyan beavatkoznak a burkolat fizikai szerkezetébe, de a „legális” csicsatermékek kínálata elég szegényes. Valószínűleg ez a piaci rés hívta életre a Calibur11-et.


Calibur11 Vault Base

Calibur11 Vault Base


A kínálat gerincét a különböző extra burkolatok jelentik, melyek az ipari szintű védelem mellett különleges megjelenést is kölcsönöznek a masinának, a gyártó szavaival élve három dimenziós mesterművet faragva belőle. Az oldalsó paneleket masszív zárszerkezetek tartják össze. A csomag tartalma két, combos talp is, mely amellett, hogy stabilan tartják a készülékházat, kissé el is emelik a felülettől, így a hűtés hatásfoka is nő.


Alapvetően két típus közül választhatunk: Base és MLG. A Base az olcsóbb verzió (59.95 $), itt összesen hat különböző hangzatos szín közül választhatunk (Villian Black, Gundam White, Vampire Red, Urban Blue, Nuclear Green, Grayzilla).


Calibur11 Vault MLG

Calibur11 Vault MLG


Az MGM, mely a Major League Gaming rövidítése, egy izgalmasabb darab. Már alapból is kapott egy sejtelmes, modern terepmintát, azonban ezt még megfejelték az oldallapon egy hatalmas maszkkal is, így a 89.99 dolláros kiegészítő valóban egyedi megjelenést kölcsönöz az unalmas műanyag doboznak. A burkolatokon kívül további kiegészítők forgalmazását is tervezik, mint egyedi mintázatú Xbox névtáblák és ruházati termékek. Március körül kezdődik a szállítás és remélhetőleg hamarosan további Xbox csicsákkal is bővítik majd kínálatukat.Fractal Design és Antec szolid házak - galéria:

Calibur11 - Xbox360 Vault Base Calibur11 - Xbox360 Vault Base Calibur11 - Xbox360 Vault Base Calibur11 - Xbox360 Vault Base Calibur11 - Xbox360 Vault Base Calibur11 - Xbox360 Vault Base Calibur11 - Xbox360 Vault Base Calibur11 - Xbox360 MLG Calibur11 - Xbox360 MLG Calibur11

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: Xbox 360 New Slim System 250 GB HDD >> 79.210 Ft


Aqua Electromax: Xbox 360 Kinect Sensor CZ/HU/SK >> 47.485 Ft
Címkék:  Calibur11, Xbox360, tuning, konzol, játék, Vault, MLG


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva