Ozone - egerek és fejhallgatók támadása várható


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-12-16 11:24:29 | Rovat: Játék


Ozone Gaming Gear - perifériák játékosoknak:


Az Ozone név sokaknak lehet ismerős, hiszen idehaza valamikor a nyár közepén jelenetek meg az első hírek a gyártóval kapcsolatban. Akkor a Radeon 3k és 5k egerek adták az aktualitást, most pedig a haza megjelenés. Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy érdemek kicsit körülnézni a cég termékei között és elkezdeni az ismerkedést.


Ozone Gaming Gear


A paletta egyelőre a gamer perifériákra korlátozódik, azokból viszont kétféle egér (3k, 5,), öt fejhallgató (Attack, Attack Limited, Oxid, Strato, Spark), három egérpad (Ground Level, Ground Level XT, Trace) és egy játékos hátizsák (Gaming Backpack várja az érdeklődőket. Mindebből idehaza első körben az egerek, valamint a fejhallgatók lesznek megvásárolhatók, viszont ha sikeresnek bizonyul a márka, talán egérpad és zsák is érkezik majd.Ozone Radon 3k és 5k - súlyozható, Philips lézer szenzorral:


Az Ozone Radon egereiről már június közepén írtunk egy rövid hírt, most viszont a hazai megjelenés kapcsán érdemes kicsit alaposabban megvizsgálni a két játékos vezérlőt. A Radon 3k és 5k nagyon hasonlít egymásra és képességeikben is csak alig találtunk eltérés. Az alapot mind a két esetben a Philips lézeres érzékelője adja. Igen nagy gombok várnak minket, ezekből is rögtön nyolcak kínál a gyártó. Extraként hozzáférünk a gombok programozásához is, így a nyolc kapcsolóból hetet szabadon konfigurálhatunk.


Ozone Radon 5k

Ozone Radon 5k gamer egér


A menet közben is állítható DPI értékek a Radon 3k esetében 100-től 3200-ig változhatnak, az 5k pedig 100 és 5200 között teszi lehetővé a beavatkozást. Ozone egereink súlyozhatók, mindkét modell öt darab, négy és fél grammos fémdarab segítségével változtatja tömegét. Tetszetős, hogy az egerek alján többirányú kábel elvezető sín kapott helyet, tehát akármerre lóg vezeték, biztosan megtaláljuk a legkevésbé zavaró elvezetést. További kellemes képesség, hogy a Radeon 3k és 5k hardveresen tárolja a gombok beállítását, tehát ha másik géphez ülünk vele, akkor sem kell újra programoznunk. A Radon 3k ára valahol 12-13e Ft között alakul majd, míg a Radon 5k várhatóan 16.000 Ft körül rajtol (az 5k ára magában foglalja az ajándék hordtáskát is).Ozone fejhallgatók - Attack, Oxid, Spark, Strato:


Egerek mellett fejhallgatók és érkeznek az Ozone kínálatából, méghozzá első ránézésre egészen jófajták. A jelenleg négyfős szériát nemrég egészítette ki a gyártó, azonban nem egy állandó, hanem egy Attack Snow Limited Edition taggal. Kezdjünk is a limitált fejhallgatóval, ami az Ozone palettáján egyedüliként öltözött fehérbe. Kábele - akárcsak a sima verziónál - kettő és fél méter, ami minden bizonnyal mindenkinek megfelel majd. Sajnos a méret csak azoknak lesz szimpatikus, akik szeretik a nagy füleseket, ugyanis az Attack bödök nagy. Remélhetőleg a méret kapcsán jó hangzást is kapunk, erről azonban addig nem tudunk nyilatkozni, amíg ki nem próbáltuk (jövő év elején erre is sor kerül).


Attack Snow Limited Edition

Ozone Attack Snow Limited Edition


Az Ozone headset sorozat további tagjai Oxid, Spark és Strato névre hallgatnak. A Spark ezek közül 3,5mm Jack csatit támogat, míg az Oxis és a Strato már USB-n keresztül kommunikál a számítógéppel. Egészen izgalmasnak ígérkezik amúgy a Strato, ami Surround hangzást ígér, 5.1-es kialakításban. Az árak hozzávetőleg 6.500 Ft-nál indulnak (Attack), de vehetünk 11.000 ért Oxid-ot és 20.000 Ft-ért Stratot-t is.


Ozone Spark fehallgató

Ozone Strato 5.1 fehallgató


Ha Ozone, akkor megg kell említenünk, hogy egérpadok és egy kifejezetten jópofa hátizsák is színesíti a kínálatot. Sajnos ezekből egyelőre nem lesz hazai értékesítés, viszont reméljük, hogy beindul a szekér és jövőre már nem Mionix Sargas 460-on kell a Radon 5k egeret használni.

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: Mionix Naos 5000 gamer egér LED USB >> 17.990 Ft


Aqua Electromax: Mionix Keid 20 sztereó fejhallgató >> 13.450 Ft


Bluechip: Razer DeathAdder V2 optikai gamer egér >> 15.390 Ft


PChelpline: Cooler Master Inferno SGM-4000 >> 12.874 Ft
Címkék:  Ozone, Radon, 3k, 5k, egér, fejhallgató, Attack, Spark


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva