Epson PictureMate Show Digital Frame PM 300


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-12-09 16:11:00 | Rovat: Multimédia


Epson all-in-one nyomtató - egy kicsit másként:


Tulajdonképpen a most bemutatásra kerülő termék nem igazi újdonság, hiszen már egy éve bejelentette a gyártó, azonban a karácsonyra való tekintettel nagyon komoly akcióban lehet hozzájutni. Kezdjünk is rögtön az árral, hiszen ennek ismeretében válik csak igazán érdekessé az Epson PM 300. A vételár tehát 150 dollár, ami hozzávetőleg negyven egynéhányezer forintot jelent. Mit is kapunk ennyi pénzért? Természetesen nem egy hétköznapi nyomtatót, hanem egy nagyon praktikus all-in-one készüléket, ám nem a megszokott formában. Eddig, ha minden-az-egyben nyomtatóról beszéltünk, akkor a nyomtató, másoló és lapolvasó funkciókat vettük egy kalap alá, az Epson ezzel szemben a nyomtató, kártyaolvasó és digitális képkeret eszközöket gyúrta össze.


Epson PictureMate Show Digital Frame PM 300

Epson PictureMate Show Digital Frame PM 300


Első hallásra talán furán hangzik, hogy ez a három dolog hogyan áll össze egy termékké, azonban a képek megnézése után logikusnak látszik az összeállítás. Adott egy nyomtató, amivel képeket printelhetünk, persze PC nélkül. Ebben lesz segítségünkre a beépített kártyaolvasó (CompactFlash, Memory Stick, SD Card, XD-Picture Card). A készülék oldalára USB aljzat is került, ide például pendrive illeszthető. Annak érdekében, hogy a képeket ne valami mini kijelzőn kelljen nézegetni, az Epson egy jó nagy kijelzőt is felszerelt a PM 300-ra: 7” LCD, WVGA (800x480 pixel) felbontással, 15:9 képarányban. A kijelző természetesen nem csak a képek nyomtatás előtti megtekintésére szolgál, hanem betölti egy digitális képkeret funkcióit is.


Epson PictureMate Show Digital Frame PM 300

Epson PictureMate Show Digital Frame PM 300 - minden az egyben


Ez pedig még mindig nem minden. Mit ér manapság egy termék mobilitás nélkül? Semmit, ezt az Epson is tudja, ezért opcionális akkumulátort és Bluetooth vevőt is kínál a PM300-hoz, mely így hordozható és teljesen vezeték nélküli is lehet. Apropó vezeték nélküli működés: egy távirányítót is kapunk, mellyel a digitális képkeretet és a nyomtatási funkcikat is vezérelhetjük anélkül, hogy közel kellene menni a készülékhez. A távirányító amúgy a készülék tetejében külön kis dokkolót kapott, közvetlen mellette pedig egy felnyitható hordozó fül bújik meg. Nos, mindez együtt maximum ötvenezer forintért remek karácsnyi ajándék lehet, persze csak akkor, ha még jut nekünk az akciós készletből.


Epson PictureMate Show Digital Frame PM 300

Epson PictureMate Show Digital Frame PM 300 - magunkkal is vihetjükA hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua Electromax: Epson Stylus Photo PX720WD színes multifunkciós készülék >> 41.850 Ft


Bluechip: Epson Stylus SX425W színes multifunkciós (all-in-one) készülék >> 20.940 Ft


PChelpline: HP PhotoSmart Premium e-AiO C310G multifunkciós wireless nyomtató >> 37.943 Ft
Címkék:  Epson, PictureMate, digitális képkeret, nyomtató, PM 300


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva