World of Warcraft: Cataclysm - 2010.12.07: Bluechip


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-11-25 00:03:58 | Rovat: Játék


WoW: Cataclysm - ingyen hazaviheted, ha jókor, jó helyen vagy:


Perifériák szintjén a gyártók már készülnek, így ők és a World of Warcraft szerelmesei is biztosan nagyon várják a december 7-ei napot, akkor ugyanis elrajtol a harmadik kiegészítő. A Cataclysm számos újítást és fejlesztést hoz a játékba, ezekről azonban kicsit később. Most nézzük, mit kell tenni ahhoz, hogy ingyen hazavihessük a friss cuccot. Nos, a Bluechip akciót hirdetett, elsősorban fanatikusoknak és éjjeli baglyoknak. Aki tud és akar is, az december 7-én éjjel egykor legyen a Bluechip szaküzletében, ugyanis a jelenlévők között három darab World of Warcraft: Cataclysm Collector’s Edition kerül kisorsolásra.


World of Warcraft: Cataclysm - 2010.12.07: Bluechip


A nyeremény nagysága (körülbelül 20.000 Ft/db) talán megéri az éjszakázást, arról nem is beszélve, hogy a szintén WoW fanatikusok társaságában biztosan kellemes eszmecsere alakul, sok történettel és WoW-os kalanddal fűszerezve.


„Gyere és legyél az első, aki kipróbálja! Celebekkel és melegítő forralt borral! A Blizzard bejelentette, hogy a World of WarCraft: Cataclysm december 7-től lesz elérhető. A sima kiadás mellett egy Collector's Edition is napvilágot lát majd, melynek ára 16 ezer Ft körül mozog majd. A helyszínen ebből a kiadásból 3 db-ot sorsolunk ki december 07-én 01:00 órakor a jelenlévők között.” >> az esemény Facebook oldala ide kattintva érhető el.World of Warcraft: Cataclysm - nagyon röviden az újdonságokról:


A Blizzard jó szokása szerint mesterművel készül a karácsonyra, ezért a Cataclysm kiegészítőként is többet nyújt, mint sok más játék alap változata. Legfontosabb változtatásként talán a 85. szintig emelt fejlődést lehet kiemelni, de lesznek új fajok és új helyszínek is.


A World of Warcraft online MMORPG harmadik kiegészítőjét még a 2009-es BlizzCon-on jelentették be, tehát a Blizzard-nak volt ideje fejleszteni. Az eredmény magért beszél: megjelenik két új faj, a Szövetség oldalán a Worgen, a Hordában pedig a Goblin.


World of Warcraft: Cataclysm - 2010.12.07: Bluechip


Goblin: „A goblin faj a Harmadik Háború végeztével megszakította kapcsolatait a korábbi Hordával, csak jelentéktelen képviseletük maradt a zeppelinmérnökség kötelékében. Ám a "Kataklizma" után megváltoztak a politikai erőviszonyok, a Steamwheedle kereskedelmi kartell elvesztette befolyását, miután az Örvény közelében található szülőföldjük, Kezan szigetvilága az elsők között esett áldozatul a bolygót megrázó katasztrófasorozatnak.


A zöld bőrű manók kénytelenek voltak elmenekülni, és az Elveszett szigetek (Lost Isles) partjain telepedtek le. A goblinok piaci érzékei, talpraesettségük mind értéktelenné váltak, és rákényszerülve a megváltozott világ helyzetére, a menekültek fölé kerekedő "Fenékvíz" (Bilgewater) kartell újra szövetkezett a Hordával, így veszítve el a Szövetséggel kiépített kereskedelmi kapcsolatait, a semlegességet.” (forrás: Wikipedia)


World of Warcraft: Cataclysm - 2010.12.07: Bluechip


Worgen: „A worgen emberszerű, nem őslakó faj Azeroth világában: Egy tébolyult embermágus, Arugal idézte őket meg, hogy ezzel segítse a Szövetséget a Harmadik Háború során megjelent Élőholt Csapás végtelennek tűnő áradatával szemben. Terve viszont visszafelé sült el, az idegen világból jött fenevadak nemhogy nem engedelmeskedtek neki, de még magukkal hurcoltak egy különös kórságot, a Worgen Átkát, amely rendkívül virulensnek bizonyult az emberek körében. Bárkit -legyen az nő vagy férfi- , akit megfertőzött ez a rontás, hamarosan átalakult félelmetes farkasemberré.


Az Ezüstfenyő erdejében elterjedett szörnyek hosszú ideig nem okoztak gondot, az Árnyagyar (Shadowfang) erőd szolgált "fővackuknak", de a Halálszárny által okozott világrengető események hatására az addig tökéletesen elszigetelt emberi királyság, Gilnász (Gilneas) nem tudott megmenekülni az átoktól. Gilnász a Harmadik Háborúban egyre jobban elszigetelődött, így próbálva megvédeni magát az élőholtaktól. Szürkesörény Grenn (Greymane), a királyság vezetője nem is bízott meg teljesen a Lordaeron Szövetséget elméletben megöröklő új Szövetségben, inkább biztosra ment, és felépítette uradalma keskeny átjárójának lezárásának céljából a Greymane falat.” (forrás: Wikipedia)


World of Warcraft: Cataclysm - 2010.12.07: Bluechip


Nagyobb kiterjedésű területek, kontinens, vagy bolygó nem érkezik a Cataclysm-ben, azonban Azeroth átalakulása miatt több kisebb-nagyobb pályarész válik megközelíthetővé. Újdonságként érkezik még a régészet, mint másodlagos képesség. Ez nagyon hasonlóan működik, mint a korábban bevezetésre került kereskedelmi munka. A régész a játékban is ugyanazt csinálja, mint a valóságban, kincsek után kutat, katalogizálja azokat, majd vagy eladja, vagy különböző jutalom tárgyakra váltja a megszerzett antik darabokat.


A Blizzard alapossága köszön vissza a korábbi professzionális szakmák bővítésében is. Itt bukkan fel először az újraalkotás, vagyis a Reforging. Ezt az eddig megismert példa alapján úgy kell elképzelni, hogy az adott tárgy egyes képességekre gyakorolt jótékony hatását lehet szétosztani más tulajdonságaik között. Természetesen a karakter szakmája nagyban befolyásolja mit lehet és mit nem, így például a kovács leginkább nehéz páncélokkal és fegyverekkel variálhat.World of Warcraft: Cataclysm - galéria:

World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm World of Warcraft: Cataclysm

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: World of Warcraft - Cataclysm Collector's Edition (PC) >> 21.725 Ft


Bluechip: SteelSeries 5C Wrath of the Lich King egérpad >> 13.130 Ft


Bluechip: EA World of Warcraft: Wrath of The Lich King PC >> 6.090 Ft

Címkék:  World of Warcraft, WoW, Cataclysm, ingyen, Bluechip


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva