N-Control Avenger - Xbox 360 gamepad tuning


Szerző: Kov | Dátum: 2010-11-24 10:23:19 | Rovat: Játék


Titkos fegyver konzolos frag huszároknak:


Az elmúlt pár évben a videojátékok piacán olyan szinten megerősödtek a konzolok, hogy komoly alternatívát kínálnak a játékra épített asztali számítógépekkel szemben (főleg a Sony PS3 és a Microsoft Xbox 360). Sőt, a játékfejlesztők szemszögéből már átbillenni látszik a mérleg. Nem ritka, hogy konzolra hamarabb kidobnak egy új játékot, mint PC-re, de olyan is van, hogy a PC-s változat meg sem jelenik, vagy a hanyag portolás miatt élvezhetetlenné válik. Arról nem is beszélve, hogy egy konzol lényegesen nagyobb élettartammal bír, nem úgy, mint egy játékos konfiguráció, amit szinte folyamatosan újítgatni kell, hogy a frissebb játékokkal is megbirkózzon. Tehát végeredményben egy konzollal jobban jár az ember (már ha van egy méretesebb TV-je).


N-Control Avenger - csápos kontroller

N-Control Avenger - csápos kontroller


A történet viszont ebben a formában még nem teljes, sajnos vannak árnyoldalai is. Egy modern PC sokkal szebb és részletgazdagabb megjelenítésre képes, de ami a legnagyobb különbség, azaz irányíthatóság. Számítógépen a jó öreg billentyűzet + egér kombinációval apríthatjuk a népet, míg a nappaliban egy kontroller (gamepad) áll rendelkezésünkre. Itt a felhasználók csoportja két részre látszik szakadni, van, aki erre és van, aki arra esküszik. A pártatlanok viszont azt állítják, hogy billentyűzet esetén minden parancs kéznél van, viszont kontrollernél gyakran fogást kell váltani, vagy létfontosságú gombokról kell levenni az ujjunkat.


N-Control Avenger - használatával némi előnyre tehetünk szert

N-Control Avenger - használatával némi előnyre tehetünk szert


Az N-Control Avenger nevezetű kiegészítő célja az Xbox 360 kontrollerek forradalmasítása, de nem kizárt, hogy az ötlet később PlayStation 3-ra is megjelenik. Első blikkre inkább tűnik valami földönkívüli értelem eszközének, elég érdekes látványt nyújtanak a meredező csápok. Pedig valójában bennük rejlik a titok, ezek biztosítják, hogy jobb hüvelyujjunk egy pillanatra se kalandozzon el és folyamatosan irányításunk alatt tartsuk a játszmát.


További előnye, hogy külön szabályozhatók a karok előfeszítése, így mindenki igényeinek megfelelően behangolhatja a szerkezetet. A csoda fegyver kiegészítő 59 dollárért rendelhető, készítői elégedetlenség esetén 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalnak. Működése a videó megtekintéséből leszűrhető:
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Xbox 360 4GB System Kinect Bundle >> 88.880 Ft


Bluechip: Logitech Wireless Gamepad F710 >> 11.890 Ft


PCHelpline: Logitech Gamepad F510 Vibrációs >> 9.129 Ft

Címkék:  N-Control, Avenger, Xbox 360, gamepad, tuning


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva