Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás


Szerző: Kov | Dátum: 2010-11-17 16:54:01 | Rovat: Tuning


Csak abban lehet reménykedni, hogy nem ébred öntudatra:


Modding sorozatunk előző szemelvénye igazi orosz alkotás volt, annak minden jó és rossz vonásával együtt, és a sors úgy hozta, hogy jelen írásunk alanya is orosz származású. Lassan már hajlamos azt képzelni az ember, hogy a ruszkik jelentős része egyedi számítógépet cecerget otthon. Bár ez nekünk nem probléma, sőt, legalább van miben gyönyörködni, vagy olykor inkább rémüldözni.


Cyberpunk PC mod - művészi káosz

Cyberpunk PC mod - művészi káosz


Erről a cybepunk stílusú masináról bátran kijelenthetjük, hogy kerül mindennemű konvenciót, úgy fest, mint ami most mászott ki a Matrix filmtrilógiából. Legszembetűnőbb különlegességét az adja, hogy kimaradt a konfiguráció alapját képző ház. Így a meztelen komponensek, alkatrészek és kábelek szabadon lógnak bele a térbe. Igen, lógnak, ugyanis a rendszer darabjai a plafonon és fal több pontján kerültek rögzítésre. Emellett úgy be van csövezve, mint az intenzívosztály.


Cyberpunk PC mod - mint egy organikus PC

Cyberpunk PC mod - mint egy organikus PC


Az alaphardverek mellett külső adattárolók, színes LED-ek és formabontó hangszórók tarkítják az egyébként is kaotikus összképet. A porosodás némileg gondot okozhat, de néha egy löket sűrített levegővel ez a probléma is legyőzhető. Érdemes még megfigyelni a munkaállomáshoz kapcsolódó perifériák felfüggesztését; a billentyűzet, az egér és a gamepad mind különálló konzolokon kapaszkodnak, amiket mindenféle hidraulikus karok tartanak. Kissé beteg, de kategóriájában szerintem figyelemreméltó alkotás, bár tény, hogy nem illik minden környezetbe.Cyberpunk orosz PC mod - galéria:

Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás Cyberpunk PC mod - egy újabb ijesztő orosz alkotás

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Gainward GeForce 460GTX 768MB >> 40.285 Ft


Bluechip: Leadtek GTX460 768MB VGA >> 45.490 Ft


PChelpline: ASUS ENGTX460 DirectCu TOP >> 44.804 Ft
Címkék:  modding, PC mod, Cyperpunk, orosz, ijesztő, casecon


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva