Előrendelhetők a Razer StarCraft II kiegészítői


Szerző: Kov | Dátum: 2010-11-10 15:28:20 | Rovat: Játék


StarCraft II kiegészítők - kissé megkésve, de csak befutnak:


A gamer kiegészítőiről hírhedt Razer júniusban bejelentette, hogy készül egy kifejezetten StarCraft II ihletésű szett. Az ős klasszikus stratégiai játék folytatásának érkezését hatalmas várakozás és érdeklődés övezte az idei nyáron, az első rész 1998-as megjelenése óta a rajongói tábor folyamatosan reménykedett az új jövevény érkezésében.


Előrendelhetők a Razer StarCraft II kiegészítői


Ezt a felhajtást természetesen több különböző gyártó is megpróbálta meglovagolni, köztük a Razer is. Júniusi ígéretüknek megfelelően a közelmúltban előrendelhetővé váltak a sorozat tagjai, tehát lassan beérik a termékvonal.Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset:


A szett egyik tagja a Razer Banshee, mely egy vérbeli játékosoknak szánt headset. Tervezése során az elsődleges szempontok a környezeti zajoktól való maximális izoláció, kényelem és szállíthatóság voltak, így született meg a minden igényt kielégítő audio eszköz. Ezen kívül helyet kapott benne egy vadonatúj spéci funkció, a multi-color APM (Actions-Per-Minute) Lighting System, mely valós idejű vizuális visszajelzéssel szolgál a játékos pillanatnyilag nyújtott teljesítményéről.


Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset

Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset


A headset két oldalán külön szabályozható és némítható a fejhallgató és a mikrofon, ezen kívül az equalizer-t is tartalmazó mellékelt segédprogrammal tovább finomíthatjuk a hangképet. A kényelemről nagyméretű, a fület körbeölelő párnázott felületek gondoskodnak, amik a komfort mellett kiváló passzív zajszűrő funkciót is ellátnak. Továbbá olyan apró figyelmességekkel is találkozhatunk, mint a lecsatolható mikrofon szár, így szállítása könnyű és biztonságos. Vételára $119.99.Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard:


A StarCraft II ihletésű sorozat következő darabja a Razer Marauder billentyűzet. Kompakt mérete ne tévesszen meg senkit, ez egy teljes funkcionalitású, komoly versenybillentyűzet. A gyártó állítása szerint így kényelmesebb a használata és szállítása is. A billentyűk magassága, mérete, felülete és rugalmassága maximálisan a gamer használat sajátosságaihoz lett optimalizálva, tehát a gyors, olykor kirobbanó erejű parancsáradat meg sem kottyan neki. Csak úgy, mint a sorozat többi tagja, a Marauder is megkapta az APM színes fényvisszajelzési technikát, ezzel is növelve a játékélményt.


 Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard

Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard


A stratégiai játékokra különösen jellemzőek a komplex parancsok, ezt hivatott megkönnyíteni a billentyűzet beépített On-The-Fly makró rögzítő rendszere. Ezen funkció segítségével könnyen és gyorsan létrehozhatunk összetett parancsokat tartalmazó makrócsoport profilokat, amik között játék közben egy mozdulattal válthatunk. Mindezt túlkomplikált, bonyolult segédprogramok nélkül. A headset-hez hasonlóan a Razer Marauder-ért is 119.99 dollárt kérnek.Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse:


A csapat utolsó perifériája a legfontosabb beviteli eszköz, a Razer Spectre egér. Az 5 gombos, pehelysúlyú rágcsáló a kényelem és a precizitás kiváló ötvözete, amivel minden stratégia megmozdulásunk alkalmával végig kezünkben tarthatjuk az irányítást. Klasszikus formaterve szimmetrikus, ennek hála diszkrimináció-mentesen jobb és balkezes felhasználók egyaránt használhatják. Természetesen a tenyerünk alól itt sem maradhat ki a már fentebb említett APM fénytechnika vizuális effektjei.


Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse

Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse


A nyers adatokat böngészve úgy tűnik, mindent megkapunk, amit ma egy modern játékosoknak szánt egértől elvárhatunk: 5600 DPI lézeroptika, Ultrapolling (1000Hz Polling / 1ms Response), teflon talpak és aranyozott USB csatlakozó, valamint a fő gombok ellenállásának állíthatósága. Tehát függetlenül attól, hogy Terran, Protos vagy Zerg csapatokkal harcolunk, a Razer Spectre pontosan azt nyújtja, amit egy kiváló RTS (Real-Time Strategy) egértől elvárnak. 79.99 amerikai dollár ellenében hozzá is juthatunk.Razer StarCraft II Zerg Edition Messenger Bag:


A komoly gamer hardverek után már csak egy divatos kiegészítő maradt hátra a családtagok bemutatásából. A Razer StarCraft II Zerg Edition Messenger Bag pontosan az, aminek gondoljuk, egy trendi oldaltáska egy csipetnyi Zerg fűszerezéssel. Persze a gyártó pillanatok alatt elhiteti velünk, hogy szükségünk van rá. Ebben a tatyóban például stílusosan szállítmányozhatjuk kiegészítőinket egy LAN party-ra. Tény, hogy minden szempontból jobb megoldás, mint a Tesco-s szatyor.


Razer StarCraft II Zerg Edition Messenger Bag

Razer StarCraft II Zerg Edition Messenger Bag


58 x 37 x 8.5 cm-es méretében rengeteg dolgot elrejthetünk, laptop használata esetén a komplett gamer motyó is elférhet benne. Robosztus felépítése és az időjárás viszontagságainak ellenálló borítása biztosítja a könnyű és biztonságos költözködést. A stílusnak természetesen ára van, nem kevesebb, mint 79.99 dollárt kérnek érte. Az írásban bemutatott StarCraft II termékek előrendelése tehát megkezdődött, szállításuk várhatóan november 30-áig megkezdődik.Razer StarCraft II - Marauder, Spectre, Banshee - galéria:

Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Marauder StarCraft II Gaming Keyboard Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Banshee StarCraft II Gaming Headset Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer Spectre StarCraft II Gaming Mouse Razer StarCraft II Zerg Edition Messenger Bag Razer StarCraft II Zerg Edition Messenger Bag

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Razer Abyssus optikai egér kék világítással >> 9.300 Ft


Bluechip: Razer Arctosa vezetékes Gamer billentyűzet >> 12.590 Ft


PChelpline: Sharkoon FireGlider Black Laser egér >> 7.081 Ft
Címkék:  Razer, egér, billentyűzet, fejhallgató, StarCraft II


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva