Aerocool XPredator - felsőkategóriás toronyház


Szerző: Kov | Dátum: 2010-11-09 11:29:25 | Rovat: Hardver


A legnagyobb konfigurációkat is könnyedén benyeli:


Az AeroCool bejelentette legújabb számítógépházát, a PGS B (black) szériába tartozó XPredator Evil Black-et. A full-tower méretű, ATX szabványú torony brutális méretével biztosítja, hogy soha ne kelljen szűkölködnünk. Olyan nagy alaplapok is elvesznek belterében, mint az EVGA X58 Classified 4-way SLI vagy a Gigabyte X58A-UD9, és mellette még több kört tartalmazó vízhűtés és egy halom merevlemez is simán elfér.


Az első benyomások alapján tekintélyt parancsoló jószág, designja egyszerre visszafogott és agresszív. Ezt a hatást úgy érték el, hogy a javarészt fekete házat bizonyos részeken sárgára festett elemekkel és betétekkel bolondították meg. Azonban aki nem vágyik a sárgaságra, annak sem kell lemondania igényeiről, ugyanis egyszerűen XPredator (Black) néven egy „sallangmentes” testvér is útnak indul. A minőségre sem lehet panasz, 0.8 és 1.0 milliméteres japán acélból készült, megmunkálása kívül-belül elsőrangú.


Aerocool XPredator - ízlésesen agresszív

Aerocool XPredator - ízlésesen agresszív


A ház tervezésekor figyelembe vett elsődleges cél a felhasználóbarát kialakítás, valamint a gamerek mindennemű igényének maradéktalan kielégítése volt. Szemből nézve monumentális alkotás, asztalra téve valószínűleg kisebbségi érzése lenne mellette az embernek. Összesen 6 darab külső 5.25 hüvelykes bővíthetőség áll rendelkezésünkre, melyből az egyik a mellékelt módosított előlapi panel segítségével és beépítő keretekkel 3.5 colosra konvertálható. Még ezek mellett is maradt annyi hely, hogy akár 8 x 3.5/2.5” méretű merevlemezt vagy SSD-t is bevethetünk.Aerocool XPredator - nehéz belekötni:


A kényelemes használhatóság végett a kezelőszervek a torony tetejének elülső részén kaptak helyet. A két ventilátorszabályozó tekerentyű mellett 3 x USB2.0, USB3.0, eSATA csatlakozó, mikrofon bemenet és fülhallgató kimenet sorakozik.


Aerocool XPredator - ez a gép se fog megfulladni

Aerocool XPredator - ez a gép se fog megfulladni


Az egész építmény szerszámmentesen szerelhető. Az oldallapot lepattintva a külső méretek alapján elvárható hatalmas beltér köszönt minket. Nem csak magassága, de mélysége is tisztességes, így a leghosszabb csúcs-videokártyák is kényelmesen beférnek, egészen 330 mm-ig. Alaplap tekintetében az XL-ATX szabványú monstrumokat is fogadja, a 10 darab PCI Slot pedig lehetővé teszi például egy Quad SLI konfiguráció beépítését is. Az alaplaptálca a kategóriában elvárható kialakítású: a stratégiai fontosságú részeken szerelőablakok és kábelbújtatók találhatók rajta.


Aerocool XPredator - a lehető legtágasabb

Aerocool XPredator - a lehető legtágasabb


A legnagyobb huzatot maximum 8 ventilátor beépítésével érhetjük el, melyek közül az alapcsomag részeként kapunk egy elől lévő 23 centiméteres, narancssárga LED-es ventilátort és egy szintén 23 cm-es felső légkavarót. A felsoroltakon kívül persze rengeteg apró extrával találkozhatunk, ilyen például a vízhűtés előkészítés vagy a rezgéselnyelő gumibakok a táp és a merevlemezek rögzítésénél. 139.90 eurós ajánlott vételárral fog rajtolni.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: AeroCool CyborgX táp nélküli fekete ház >> 21.975 Ft


Bluechip: Thermaltake Armor A60 VM20001W2Z ház >> 25.490 Ft


PChelpline: Thermaltake VL90001W2ZD Armor A90 ház >> 23.600 Ft
Címkék:  Aerocool, XPredator, ház, PC ház, számítógépház, torony, E-ATX


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva