Logitech K750 - napelemes billentyűzet


Szerző: Mico | Dátum: 2010-11-05 16:38:03 | Rovat: Multimédia


Logitech K750 - kényelmes, stílusos, környezetbarát:


A hét elején a Logitech bemutatta első napelemes billentyűzetét, melynek születési neve: Logitech Wireless Solar Keyboard K750. Hogy miért jó egy napelemes kütyü, legyen szó bármiről? Mert lehet akár természetes, vagy mesterséges fény is környezetünkben az eszközünk feltöltődik árammal és nem kell egy pillanatig sem arra gondolnunk, hogy esetleg lemerül a használni kívánt termék, és még csereelemről sem kell gondoskodni.„A billentyűzet a mai napig a legjobb beviteli eszköz, ha e-mail vagy szöveges üzenetek írásáról, Facebook oldalunk frissítéséről vagy új blogbejegyzések készítéséről van szó. A Logitech vezeték nélküli napelemes billentyűzete a következő nagy újítás ezen a területen” - mondta Denis Pavillard, a Logitech billentyűzetek és kiegészítők marketing-alelnöke. „A Logitech Wireless Solar Keyboard áramellátását a fény biztosítja, de még teljes sötétségben is akár három hónapig használható. PVC- mentes kialakításának és újrahasznosítható csomagolásának köszönhetően pedig ártalmas környezeti hatásait is a lehető legkisebbre csökkentettük.”


Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Logitech Wireless Solar Keyboard K750


Manapság minden gyártó és szinte minden területen a kényelemre törekszik. Nos, a Logitech napelemes billkója is elsősorban a felhasználók kényelmét szolgálja, hiszen se kábelekkel, sem elemekkel nem kell bajlódni, a K750 mégis működik.


A természetes és mesterséges fény mellett is működő stílusos billenytűzethez mellékelt napenergia alkalmazás segít tájékozódni a szükséges megvilágításról sőt még figyelmeztetést is kapunk tőle, ha több fényre van szüksége. Ami még érdekesnek mondható a termék kapcsán, hogy annak ellenére, hogy „fénnyel működik” három hónapig akár teljes sötétségben is üzemkész. (bár kéltem, hogy ezt valaki kihasználná).Logitech Wireless Solar Keyboard K750 - néhány jellemző:


A Logitech Wireless Solar Keyboard lekerekített sarkainak és vékony formájának köszönhetően igazán elegáns és az Incurve, konkáv kialakítású gombokat kényelmes, élvezetes nyomkodni.


Logitech K750 - napelemes billentyűzet


A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 2,4 Ghz-es vezeték nélküli átviteli megoldással (apró Unifying vevő) kapcsolódik a számítógéphez, így a számítógép és a billentyűzet közötti kommunikáció gyakorlatilag késedelem- és kihagyásmentes. A Logitech Advanced 2.4 technológia 128 bites AES titkosítást használ. A vevőegységhez akár hat különböző Logitech Unifying vagy Unifying-ready jelzésű egeret és billentyűzetet csatlakoztathatunk, amivel rengeteg USB-t spórolhatunk.Logitech K750 napelemes billentyűzet - ár, elérhetőség és galéria:


A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is 2011 januárjában várható, ajánlott fogyasztói ára 80 euró lesz.

Logitech K750 - napelemes billentyűzet Logitech K750 - napelemes billentyűzet Logitech K750 - napelemes billentyűzet Logitech K750 - napelemes billentyűzet Logitech K750 - napelemes billentyűzet Logitech K750 - napelemes billentyűzet Logitech K750 - napelemes billentyűzet Logitech K750 - napelemes billentyűzet

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Arctic Cooling Arctic C1 napelemes USB mobil töltő >> 4.885 Ft


Bluechip: Logitech MK520 HU Vezeték nélküli Bill.+egér >> 14.690 Ft


PChelpline: Logitech Cordless Desktop K340 billentyűzet >> 8.958 Ft
Címkék:  Logitech, billentyűzet, K750, napelem, keyboard, solar


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva