SteelSeries és Oakley - modern szemüvegek


Szerző: Kov | Dátum: 2010-10-28 10:24:13 | Rovat: Multimédia


SteelSeries Scope - piaci rés a pajzson (ezennel befoltozva):


A számítógép használat ergonómiájával rengeteget foglalkoznak az utóbb időben. Ez persze természetes, hiszen a lakosság jelentős részét a munkája és/vagy hobbija, kikapcsolódása is a monitorhoz szegezi. Megfelelő szék, asztal, pontosan beállított magasságok, távolságok és szögek, könyök- és csuklótámasz. Ezen kívül hangsúlyozzák, hogy csoda nem létezik, nem szabad folyamatosan a gép előtt ücsörögni, minél gyakrabban mozogni, nyújtózni kell egy kicsit, az emberi szervezet egyszerűen nem erre lett kitalálva (lehet, hogy néhány évmilliós mutáció - talán nevezzük evolúciónak - eredményeként ez már nem lesz elmondható).


SteelSeries Scope - szemrevaló kiegészítő professzionális játékosoknak

SteelSeries Scope - szemrevaló kiegészítő professzionális játékosoknak


Mint láthatjuk, testünk fizikai védelmével sokat foglalkozunk, de hajlamosak vagyunk megfeledkezni az egyik legfontosabb érzékszerv, a szem védelméről. A számítógép használata során fellépő panaszok a legtöbb embert érintik, sajnos néhány óra koncentrált kijelző bámulás is elegendő lehet a szem elfáradásához, begyulladásához. Az orvostudomány mindenféle cseppeket kínál a kellemetlen, olyakor fájdalmas panaszok megelőzésére vagy kezelésére. Most viszont a SteelSeries egy egészen új megközelítést készül alkalmazni!SteelSeries Scope - a GUNNAR Optiks a biztosíték:


A cég professzionális játékosoknak gyártott kiegészítőiről világszerte elismerően nyilatkoznak, melyet annak köszönhetnek, hogy mesterien ötvözik a legújabb technológiákat a maximális ergonómiával, ezáltal biztosítva kényelmes, önfeledt játékélményt a hosszabb menetek alkalmával is. De mit ér az egész, ha a teljes összkomfort közben meg kifolyik a szemünk? Ezért a SteelSeries és a GUNNAR Optiks közösen létrehozták a Scope nevezetű szemüveget, mely segítségével könnyebben megbirkózhatunk a digitális életforma kihívásaival.


SteelSeries Scope - használatával csak örömkönnyeket ejthetünk

SteelSeries Scope - használatával csak örömkönnyeket ejthetünk


A lencse lehet „sima” vagy dioptriás is, tehát senkinek nem kell kimaradnia a buliból. A Scope elsődleges célcsoportja a professzionális gamerek (számítógépes és konzolos harcosok egyaránt), de ettől függetlenül minden olyan folyamat során hatásos lehet, ami többórás monitorbambulással kapcsolatos. A GUNNAR közreműködése leginkább az i-AMP technológiával készülő lencsékben érhető tetten, mely egy csokor olyan megoldást tartalmaz, amik kifejezetten az élesebb látás, a szemirritáció és szemfáradság csökkentését hivatottak biztosítani.


A felsorolásban olyan rövidítések szerepelnek, mint iONik, i-Fi, diaMIX, fRACTYL, Rx, valamint a Carl Zeiss Vision neve is felbukkan, reméljük ez nem csak egy gondosan összeállított marketing maszlag. A szemüveg szárának geometriáját és vastagságát úgy alakították ki, hogy fejhallgató vagy headset használata mellett is kényelmes legyen. Nem mellesleg maga a keret is extra könnyű, így használat közben észre sem fogjuk venni. 99.99 dollár ellenében máris hozzá lehet jutni, helyesbítve online megrendelhető a SteelSeries.com és GUNNARS.com oldalakon.Oakley TRON 3D special edition szemüveg:


Ha már szemüveg, akkor meg kell említenünk az Oakley TRON 3D limitált szériás darabját is. Kinézete valóban menő, magasan bealázza a mozikban kapott műanyag öntvényeket. Az egyetlen probléma, hogy ingyenes fröccsöntött társával ellentétben 150 dollárt kérnek érte, így valószínűleg leginkább csak a sztárok fognak ilyet viselni a TRON: Legacy (örökség) premiervetítésén. Ettől függetlenül stílusos, aki nagyon rákapott a 3D mozi élményre, annak lehet, hogy megéri a beruházást.


Oakley TRON 3D special edition szemüveg - felvágós mozistáknak

Oakley TRON 3D special edition szemüveg - felvágós mozistáknak

Címkék:  SteelSeries, Oakley, szemüvel, 3D, Scope, TRON


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva