ACME - gamer perifériák (egér, gamepad, kormány)


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-10-19 15:30:53 | Rovat: Játék


ACME PC MONZA kormány - épp az F1 2010-hez érkezett hazánkba:


Nem is húznánk az időt bevezetéssel, hiszen (akárcsak a hétköznapi használatra szánt perifériák esetében) most is rengeteg terméket szeretnénk megmutatni. Elsőként az ACME Monza kormányára irányítanánk a figyelmet, mely termék az F1 2010 megjelenése kapcsán külön aktualitást nyert. Persze nem csak a Forma1 szerelmesei élhetnek át csodálatos perceket virtuális volán mögött, hiszen az ACME Monza mindenféle autó szimulátorhoz jól használható.


ACME PC MONZA kormány - épp az F1 2010-hez érkezett hazánkba

ACME PC MONZA kormány - épp az F1 2010-hez érkezett hazánkba


A szett két részből áll, a kormányból és a pedálokból. A kormányt természetesen Advanced Force Feedback technológiával is ellátták, tehát rángat és rezeg. Kalibráció után a vezetési élmény meghazudtolja majd a termék árát, köszönhetően a 24 centi átmérőjű kormánykeréknek (ami 250 fokban forog), valamint a 15 vezérlőgombnak. További extraként a pedálokat csúszásgátló felülettel látták el, a fő egység rögzítési mechanizmusa pedig garantálja, hogy a Monza akkor is az asztalon marad, ha teljes erőből tekergetjük.


Az ACME Monza ára ettől a héttől akciós, így a hazai forgalmazónál (Ageta Kft.) 13.000 Ft körül juthatunk hozzá, partnereiknél pedig még ennél is olcsóbban - öt év garanciával.ACME digital gamepad GA-03 - konzol élmény PC-n:


Már-már konzolos élményt ígér az ACME GA-03 digitális gamepad, mely több tekintetben is méltó ellenfele lehet a Logitech hasonszőrű megoldásainak. A 70 x 160 x 240 mm-es méret garantálja a jó fogást és kényelmes kezelést, míg az összességében 4 gomb, 6 tűzgomb, 2 makro, két analóg kar és három állású rezgés biztosítja a hibátlan játékélményt.


ACME digital gamepad GA-03 - konzol élmény PC-n

ACME digital gamepad GA-03 - konzol élmény PC-n


Mindenképp említést érdemel, hogy a dupla rezgésre is képes, két mini joystick-kal felruházott GA-03-ra nem kevesebb, mint 5 év garanciát vállal a gyártó. Magas felszereltség és hosszú garanciaidő, azonban ehhez esetünkben nem párosul komolyabb ár, elvégre az ACME GA-03 mindössze 4.500 Ft-ba kerül az Ageta webshopjában.ACME PRO MA02 lézeres egér és gamer egérpad páros:


Bár a most következő két termék nem csomagban érkezik, mégis praktikus őket együtt vizsgálni. Igen, mint ahogyan az alcím is mutatja, egy egér, egérpad párosról lesz szó. Az egér ráadásul nem is a standard, hanem a PRO by Acme szériából származik, ennek megfelelő képességekkel. Az ergonómikus kialakítás mellé előre és hátra gomb, precíziós görgő és menet közben állítható felbontás társul (valamint egy gyorstüzelő gomb, amivel egyetlen kattintással adhatunk le négy lövést). Ez utóbbi 800, 1600 és 2200 DPI között változtatható, játéknak és játékosnak megfelelően. A 128 x 82 x 47,8mm-es MA02 lézeres érzékelőt kapott, azonban kizárólag jobbkezes változata létezik.


ACME PRO MA02 lézeres egér

ACME PRO MA02 lézeres gamer egér


Egy jó egér mellé szükségünk lesz egy profi egérpadra is, az ACME pedig ebben is partner. A gyártó hengeres csomagolásban szállítja 293 x 250 x 4 mm-es alátétjét, ami a játékosok igényeinek megfelelően gumiból készült. Felülete természetesen szövet, ami állítólag hibátlan siklást biztosít.


Az ACME MA02 lézeres egere 7.274 Ft Ft-os áron szerezhető be, míg a hozzá illő, de más egerekkel is remekül használható egérpad 1.719 Ft Ft-ot kóstál. Örömhírként jelenthetjük be, hogy aki nem szeretne fizetni az egérért, vagy az egérpadért, az a két hét múlva esedékes hardver-teszt.hu 1on1 tornán meg is nyerheti őket, hiszen az Acme termékek disztribútora, az Ageta Kft (mint kiemelt szponzor) több szettet is felajánlott a játékosoknak!ACME Headphones CD-850 és ACME Pro Headset HM-05:


Összefoglalónk végére maradt a játékok elmaradhatatlan kiegészítője, a fejhallgató. Ebből rögtön kettőt is mutatunk az ACME kínálatából, egy „sima” és egy PRO kivitelt. A sima változat CD-850 névre hallgat és meglehetősen kényelmesnek ígérkezik. Kialakítása révén használat közben biztosan nem nyomja a fület, hiszen párnázata puha és igazán nagy. A fej fölötti rész is igényes, bőr bevonatot kapott, tehát játékhoz és filmnézéshez is egyaránt jó lehet. A megfelelő hangzást két 50mm-es sugárzó garantálja, a mikrofon impedenciája pedig 2,2K (a mikrofon a vezetékbe került beépítésre). Kellemes adalék, hogy a kábel hossza több, mint 2 méter, tehát a géptől egy-két lépést eltávolodhatunk a nélkül, hogy le kellene venni.


ACME Headphones CD-850 fejhallgató

ACME Headphones CD-850 fejhallgató


Kifejezetten játékosoknak készült a HM-05 (más néven a CD-609) fejhallgató, mely már a PRO by Acme sorozatot erősíti. Bár a kivitelezés is kevésbé tűnik kényelem orientáltnak, mint a CD-850 esetében, a gyártó szerint meglepően jó hangzást kapunk. Az akár 106dB hangerőre is képes 30mm-es sugárzók mellett extra a némítható mikrofon, valamint az itt is jelen lévő 2 méteres kábel.


ACME Pro HM-05 Gamer Headset

ACME Pro HM-05 Gamer Headset


Az ACME fejhallgatói kifejezetten barátságos áron kínálják hangzásukat, mind a CD-850, mind pedig a Pro HM-05 3.281 Ft-ba kerül. A garancia egységesen öt év, a gyártó és a hazai importőr (Ageta Kft.) jóvoltából.ACME - gamer perifériák (egér, gamepad, kormány) - galéria:

ACME PC MONZA kormány ACME PC MONZA kormány ACME PC MONZA kormány ACME digital gamepad GA-03 ACME digital gamepad GA-03 ACME digital gamepad GA-03 ACME PRO MA02 lézeres egér ACME PRO MA02 lézeres egér ACME gamer egérpad ACME gamer egérpad ACME gamer egérpad ACME Headphones CD-850 ACME Headphones CD-850 ACME Headphones CD-850 ACME Pro Headset HM-05 ACME Pro Headset HM-05 ACME Pro Headset HM-05Címkék:  ACME, periféria, egér, hangszóró, kormány, Ageta, egérpad


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva