CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat


Szerző: Kov | Dátum: 2010-10-19 11:02:14 | Rovat: Hardver


Kulcsrakész konfigurációk mobilis LAN party arcoknak:


Biztosan sokan emlékeznek még az első LAN party események izgalmaira, ahogy egy kiszemelt haver lakását megszállják a játékosok és egy szobát úgy bekábeleznek, mint egy szervertermet. A gépeknek viszont valahogy el kellett jutniuk a célállomáshoz, ekkor kezdődtek a sorsolások és alkudozások, hogy ki vigye a több szatyornyi kiegészítőt, a dög nehéz házat vagy az otromba CRT monitort. A technológia azóta szerencsére sokat változott (méretcsökkenés), valamint egy egészen új, kifejezetten a LAN party kellékekre specializálódó termékvonal is létrejött.


CyberPower LAN Party EVO MINI - tömör gyönyör

CyberPower LAN Party EVO MINI - tömör gyönyör


Akik nem szeretnék összebogarászni mindenféle árlistákból a megfelelő komponenseket egy használható konfigurációhoz, vagy egyszerűen nem érzik magukat elég szakavatottnak ahhoz, hogy a kusza kódnevekből működő rendszert építsenek, azoknak nyújt alternatívát a CyberPower legújabb termékcsaládjával, a LAN Party EVO PC sorozattal.


CyberPower LAN Party EVO MINI - mérete ellenére nem maradhatunk vele szégyenben

CyberPower LAN Party EVO MINI - mérete ellenére nem maradhatunk vele szégyenben


A csomag négy taggal mutatkozott be, melyek kifejezetten a hálózatokra járó gamer-ek igényeit hivatottak kielégíteni. Elsődleges szempont természetesen a tisztességes játék teljesítmény, mindez olyan méretben és súlyban, hogy a számítógép szállítása a lehető „legfájdalommentesebb” legyen.CyberPower LAN Party EVO Series - a tagok:


A széria legkisebb tagja a LAN Party EVO MINI, mely vázát a Silverstone SG-07B Mini-ITX ház képzi. Az alap kiépítés egy Intel Core i7-870 processzort, 4GB 1333MHz-es DDR3 memóriát, ATI HD 5770 1GB videokártyát és egy 500GB-os, 5400RPM-es merevlemezt tartalmaz egy GigaByte GA-H55N-USB3 alaplapban. Az apróság magassága alig nagyobb egy sörös doboznál, mégis az erős hardverek mellé még vízhűtés is került. Vételára $1,079.


CyberPower LAN Party EVO XTREME, ULTRA és COMMANDER közös köntösben

CyberPower LAN Party EVO XTREME, ULTRA és COMMANDER közös köntösben


A további három konfiguráció mindegyike az In-Win Dragon Slayer Gaming Mini számítógépházban talált otthonra. A LAN Party EVO XTREME és ULTRA teljesítményben és szolgáltatásban nagyon hasonló rendszerek, de az egyik Intel, míg a másik AMD alapokra épít. Az előbbiben egy EVGA P55 TR alaplapba ültetetett Intel Core i5-760 processzor munkálkodik, míg az utóbbiban az AMD Phenom II X4 955 Black Edition processzora dolgozik karöltve a GigaByte GA-880GMA-UD2H alaplappal. A specifikáció többi része nagyjából megegyező (4GB RAM, 1TB HDD, vízhűtés, ATI Radeon HD5670 1GB VGA). Az XTREME ezen kiépítése $799, míg ez az ULTRA esetében $799-t jelent.


In-Win Dragon Slayer Gaming Mini számítógépházban a nagyok

In-Win Dragon Slayer Gaming Mini számítógépházban a nagyok


A LAN Party EVO csúcsát a COMMANDER testesíti meg: Intel Core i7-950 CPU, 6GB RAM, 1 TB HDD, Nvidia GeForce GTS 450 1 GB VGA, MSI X58M alaplap, szintén vízhűtéssel. A fent vázolt szett értéke $999. Ezek a konfigok és a hozzá tartozó árak természetesen csak egy ajánlat, a vásárlónak méretes lista áll rendelkezésére, melyből kedvére (na meg persze pénztárcája határainak megfelelően) kombinálhatja a különböző komponenseket. Mert ugye nem nehéz elképzelni, hogy egy erősebb processzor, egy SSD és egy több videokártyás kiépítés hogyan duplázza meg a vételárat. Mindenesetre a csapattagok rendben vannak, kezdődhet a hajnalig tartó frag hajhászás.CyberPower LAN Party EVO Series - galéria:

CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat CyberPower LAN Party EVO - Gamer PC sorozat

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: AQUA GAMER GURU MAX Intel H55, i5-660, AMD HD5770, 4GB, 1TB >> 199.900 Ft


Bluechip: Dell Optiplex 980MT H55, i5-650 3,2GHz, 4GB, 320GB, DOS >> 208.990 Ft


PChelpline: HP 6000 Pro (VN784EA) PC E7500 (2,93GHz), 2GB, 320GB, XP/Win7 >> 191.194 Ft
Címkék:  CyberPower, LAN, Gamer, játékos, PC, számítógép, konfiguráció


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva