Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck


Szerző: Kov | Dátum: 2010-10-15 10:31:20 | Rovat: Tuning


A hivatásos konzol buherátor legújabb agyszüleménye:


Ben Heck nem egyszerű figura. Aki picit otthonosan mozog a konzolok világában, már bizonyára összefutott egyik művével. Hobbija abból áll, hogy mindenféle asztali és kézi játékgépeket alakít át valami sokkal észveszejtőbbé. Projektjei jelentős részének célja alapvetően asztali konzolok szállíthatóvá, mobilissá tétele. De például az egykezes kontroller ötlete és kivitelezése is az ő nevéhez fűződik. Lássuk, most éppen milyen újabb csoda-moddinggal szeretné elkápráztatni rajongóit!


Xbox 360 Slim Portable  - Xbox laptop

Xbox 360 Slim Portable - Xbox laptop


Xbox 360 Slim Portable - a név magáért beszél. Ugyan volt már egy korábbi projektje, amiben egy előző generációs Microsoft Xbox 360-at tett portábilissé, a Slim változat megjelenése viszont további lehetőségeket nyitott meg számára. Először is a kisebb méretnek köszönhetően valamennyit fogyott a masina burkolata, valamint a felszabaduló hely lehetővé tette belső tápegység használatát is. A ház alkatrészeit egyébként műanyagból készültek egy 3d marógép segítségével.Xbox 360 Slim Portable - játék bárhol, bármikor:


A Microsoft valószínűleg nem ilyen indíttatásból tervezte át az Xbox belét, de ezáltal sokkal egyszerűbben moddolhatóvá vált: kevesebb csatlakozó, azok viszont szabványosak, valamint integrált WiFi . A kisebb fogyasztásnak hála a számos szellőzőnyílás mellett elegendő volt csupán a saját ventilátorát beilleszteni az új környezetbe, elődjénél sokkal halkabb és hűvösebb.


Xbox 360 Slim Portable - egyetlen kötöttsége a hálózati táplálás

Xbox 360 Slim Portable - egyetlen kötöttsége a hálózati táplálás


Kinyitva egy combosabb laptop hatását kelti a szerkezet. Kialakítása a lehető legszimmetrikusabb, katonásan sorakoznak a szellőzőnyílások, szürkeségét fém betétek törik meg. A bekapcsoló és a körülette lévő további négy gomb (eject, volume, sync) érintés érzékeny. A megjelenítésért egy Gateway 1775W 17 colos szélesvásznú LCD panel felel, felbontása 1280 x 720 (HD), összeköttetése természetesen digitális (egy HDMI-DVI átalakító beiktatásával). A teljes játékélményhez még hozzátartozik egy minőségi hangzást biztosító hangszórópár, és már útra is kellhetünk, kezünkben egy mondhatni autonóm konzollal.


Bemutató videó személyesen Ben Heck tolmácsolásábanXbox 360 Slim Portable - galéria:

Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck Hordozható Xbox 360 Slim by Ben Heck

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Microsoft Xbox 360 Elite + Forza 3 bundle konzol csomag >> 78.645 Ft


Bluechip: Microsoft X-Box 360 Premium konzol + 250GB HDD (Slim) >> 77.590 Ft
Címkék:  Ben Heck, modding, Xbox, slim, 360, játékgép, notebook


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva