Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre hangfal


Szerző: Kov | Dátum: 2010-10-13 09:50:39 | Rovat: Multimédia


Minőségi házibuli kellék tehetőseknek:


Hordozható kompakt hangrendszer, ismertebb nevén beatbox. Nem igazán él a köztudatban, és gyakran nem is gyártósorokon, hanem amolyan hétvégi garázsprojekt keretében születnek. Pedig sokan keresik a polcokon a kompromisszumos megoldást a jó hangminőség, a tisztességes teljesítmény és a hordozhatóság között. A hagyományos hangfal + erősítő kombináció biztosan elvérzik a hordozhatóságon, nem beszélve a szállításkor fellépő esetleges sérülésekről és a hosszadalmas üzembe helyezésről. Az aktív hangfalak már egy fokkal jobb megoldást nyújtanak, de már csak egy pár beüzemelése is meglepő mennyiségű kábellel szövi át a szobát. Ki hitte volna, hogy éppen Dr. Dre fog előállni egy lehetséges opcióval!


Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre

Monster BeatBox - a nagyhangú, sötét party arc


Pedig így van, Dr. Dre összeállt a Monster embereivel, és közösen egy kizárólag professzionális termékeket csoportosító „al-márkát” hoztak létre a Beats By Dr. Dre név alatt. Tehát a marketing tevékenység rendben van, lássuk a mögöttes tartalmat! A BeatBox méreteit tekintve elfogadható: 254 H x 569 W x 221 D mm (10” H x 22.5” W x 8.75 D). Ahhoz már elég nagy, hogy jól szóljon, de azért még nem akkora batár, hogy ne lehetne hurcibálni. A hangzásért két 5.25 colos mélysugárzó és 2db 2 colos csipogó felel. A gyártó természetesen áradozik róla, hogy klub-hangzás szerű élményt nyújt, de azért kíváncsi lennék rá, hogy valójában mire képes a pakk. Mindenesetre így a képek és adatok alapján ígéretes.


Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre

Monster BeatBox - csoda, hogy volt élet az iPod előtt is..


A minimalista fekete desing kifejezetten tetszetős. Burkolata masszív ABS műanyagból készült, szállításkor nem kell vele hímes tojásként bánni. A borításon kialakított fogantyú, a gumírozott vezérlők és láb, valamint a távirányító mind a lehető legkényelmesebb használatot szolgálják. A mai trendnek megfelelően tetején iPhone/iPod dokkoló egység virít, de egy szabványos jack csatlakozón keresztül (line in) akármilyen zajforrást ráköthetünk.Monster BeatBox - ár és galéria:


Mint mindig, az álomkép most is a vételár megpillantásakor szertefoszlik: Dr. Dre ide vagy oda, 450 dollár nem kevés pénz..

Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre Monster BeatBox - Beats By Dr. Dre

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: JBL Creature III 2.1 hangszóró szett >> 27.540 Ft


Bluechip: Asus Cine5 5.1 kompakt hangrendszer >> 38.490 Ft


PChelpline: Genius SP-HF 1800A 2.0 (fa) hangfalszett >> 13.965 Ft

Címkék:  Monster, BeatBoc, Dr Dre, hangrendszer, hangfal, hangszóró


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva