Thrustmaster HOTAS WARTHOG - minőségi replika


Szerző: Kov | Dátum: 2010-10-12 13:13:09 | Rovat: JátékHa U.S. Air Force-nak megfelelt, akkor talán nekünk is jó lesz:


A számítógépes játékok világában a szimulátorok egy teljesen különálló, speciális kategóriát képeznek. Itt nem a szórakoztató száguldás és hentelés áll a középpontban, hanem a valósághoz minél közelebbi játékélmény. Ez persze nem is olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. A számítási kapacitás hihetetlen mértékű növekedése és az egyre jobb (lassan foto realisztikus) grafika következtében a hatás egyre jobb, de a történet legtöbbször a perifériákon bukik el. Egy komolyabb autóversenyzős szimulátor például billentyűzetről abszolút esélytelen, de egy repülőt sem könnyű (ha egyáltalán lehetséges) elvezérelni egy szabványos klaviatúráról. Ekkor lépnek porondra a specializálódott perifériák és kontrollerek csapata.


Thrustmaster HOTAS WARTHOG - U.S. Air Force A-10C replika

Thrustmaster HOTAS WARTHOG - U.S. Air Force A-10C replika


A Thrustmaster legújabb termékével, a HOTAS WARTHOG™ joystick szettel a repülés szerelmeseit szeretné elcsábítani. Bár egészen olcsón hozzá lehet jutni egy tisztességes joystick-hoz, de szinte kizárt, hogy elegendő kapcsolóval és funkciógombbal rendelkezzen a teljes vezérlés kézben tartásához. Ha pedig fél kézzel a billentyűzeten kell matatni, akkor már ott van meglőve az egész. A Thrustmaster ezért úgy gondolta, hogy nem szerencsétlenkedik egyéni megoldásokkal, hanem inkább a profiktól merít ihletet. Ez végül odáig fajult, hogy a HOTAS WARTHOG™ egy minőségi replikája lett a U.S. Air Force A-10C támadó gép főbb kezelő szerveinek (joystick, dupla gázkar és vezérlőpanel).


Thrustmaster HOTAS WARTHOG - tagadhatatlanul professzionális

Thrustmaster HOTAS WARTHOG - tagadhatatlanul professzionális


A megvalósítás viszont nem egy pillanatnyi zsenialitás eredménye, a fejlesztés során szorosan közreműködtek különféle repülőgép szimulátoros közösségekkel, hogy valós felhasználói igényeket szolgáljanak ki. Bár nem vagyok a téma szakértője, de laikusként is lenyűgöző a gyártó oldalán felsorolt széleskörű funkcionalitás. A megannyi kapcsoló, kar, gomb és tekerentyű biztosan különleges játékélményt biztosít. A zökkenőmentes konfiguráláshoz a gyártó egy külön szoftvert is mellékel a szetthez.Thrustmaster HOTAS WARTHOG - ár, elérhetőség és galéria:


A vérbeli, minőségi A-10C kontroller replika október végén válik elérhetővé, de a fanatikusoknak addig is serényen kell tömni a perselyt, ugyanis 499.99 dolláros vételára nem túl zsebpénzbarát.

Thrustmaster HOTAS WARTHOG joystick szett Thrustmaster HOTAS WARTHOG joystick szett Thrustmaster HOTAS WARTHOG joystick szett Thrustmaster HOTAS WARTHOG joystick szett Thrustmaster HOTAS WARTHOG joystick szett Thrustmaster HOTAS WARTHOG joystick szett Thrustmaster HOTAS WARTHOG joystick szett

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Logitech WingMan Force3D Pro Refresh joystick >> 17.235 Ft


Aqua: Logitech Flight System G940 joystick >> 85.590 Ft


Bluechip: Logitech Cordless Freedom 2,4 Joystick >> 18.890 Ft

Címkék:  Thrustmaster, HOTAS WARTHOG, A10, szimulátor, joystick


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva