White Wolf mod - ritka fenevad


Szerző: Kov | Dátum: 2010-10-07 17:33:03 | Rovat: Tuning


A spanyol Hardmodding oldal első projektje:


Egy egyedi vízhűtéses számítógép megtervezése és kivitelezése szakértelmet igényel. A legtöbb felhasználó szemében még a mai napig is a vízhűtés nem valami bizalomgerjesztő, nem tudnak szabadulni a (tegyük hozzá nem véletlenül kialakult) gondolattól, hogy a víz és az elektronika nem jó párosítás. Pedig egy bizonyos szint felett a léghűtés elégtelenné válik, vagy csak olyan iszonyatos zajszint mellett képes ellátni feladatát, ami nem éppen nevezhető felhasználó barátnak. A most bemutatásra kerülő konfiguráció láttán viszont nem hiszem, hogy bárkiben is kételyek merülnének fel.


White Wolf mod - minden alkatrész követi a monokróm színvilágot

White Wolf mod - minden alkatrész követi a monokróm színvilágot


A mű különlegességét adja, hogy a Hardmodding nevezetű, frissen létrehozott portugál modding oldal első projektje. A White Wolf nevezetű alkotás ennek ellenére profi lett, tehát van keresnivalójuk a srácoknak a témában, kezdeményezésük jogos. A gép legszembetűnőbb tulajdonsága a precíz kivitelezés és a letisztult design. Sehol semmi felesleges csicsa vagy alkatrész, minden a helyén van.White Wolf mod - hardverek listája:


Ház: Silverstone Temjin SST-TJ07-B - Costum white Paint
PSU: Corsair HX-850W - Full Sleeved
Alaplap: Asus Rampage Extreme II
CPU: Intel Core I7 920 d0

RAM: G.Skill Trident 2000Mhz 3x2GB
HDD: 2x SSD Intel 80GB
Ventilátorvezérlő: NZXT Sentry LX
VGA: Asus GeForce GTX 480


White Wolf mod - az elkészült gépezet

White Wolf mod - az elkészült gépezet


A konfiguráció tetszetős, teljesítményben nincs hiány, minket mégsem ez érdekel, hanem inkább a vízhűtés szövevényes rendszere, amihez nem kevés alkatrészt kellett felvenni a bevásárló listára:


CPU Block: EK -supreme HF Acetal + Nickel
Block NB/SB: Bitspower Black Freezer
Mosfets: EK-mosfet Asus X58 Acetal + Nickel
Graphic: EK-FC480 GTX Acetal + Nickel
Pumps: 2x Swiftech MCP-655, Bitspower D5 / MCP655
Radiator: Thermochill PA120.4
Radiator: Thermochill PA120.2
Radiator Support: Phobya 2x120mm
Radiator Support: Phobya 4x120mm
Reservoir: Phobya 250mm Black Nickel
Reservoir: Phobya 150mm Black Nickel

Fittings: Bitspower G1/4” 19/13mm Matte Black
Fittings: Bitspower G1/4” 19/13mm 45º Rotary Matte
Fittings: Bitspower Fill-port matte black
Adapters: Bitspower G3/8” to G1/4”
Tube: Primochill White 19/13mm
Tube: Primochill Black 19/13mm
Water Additive: Thermochill EC6 clear
Water Additive: Primochill PURE ICE Black
Fans 4x: 120mm Artic Cooling F12
Fans 2x: 120mm Original Silverstone
Fans 2x: 92mm Original Silverstone


A hosszas felsorolást átböngészve egyértelmű, hogy nem kevés elszántság és anyagi ráfordítás szükséges egy hasonló szintű rendszer kiépítéséhez. A részletekkel viszont nem traktálnám az olvasókat, alant a galériában minden lényeges munkafolyamat mozzanatai megtekinthetőek.White Wolf mod - galéria:

White Wolf mod - innen indultak a srácok White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - kellékek White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - készül a nagy mű White Wolf mod - a végeredmény White Wolf mod - a végeredmény White WolfCímkék:  tuning, modding, mod, egyedi pc, white wolf, fenevad, fekete-fehér


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva