Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-10-05 18:10:28 | Rovat: HardverArmor A60 - új színben az AMD szimpatizánsok kedvéért:


Eddig akkor beszélhettünk AMD Leo platformos PC-ről, ha a Phenom II processzor, az AMD 800 szériás lapkakészlet és AMD Cypress videokártya alkotta trió együtt volt jelen. Kis túlzással élve, most ez a trió bővül kvartetté, hiszen a Thermaltake Armor A60 Leo Edition számítógépháza nélkül az egész AMD hóbelebanc mit sem ér.


Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház

Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház


Félretéve a tréfát, az Armor A60 Leo lényegében a korábban már nálunk is bemutatott A60 újragondolt és AMD-sített változata. Változatlan maradt a belső és a szellőző rendszer, azonban színeiben teljesen megújult a termék. A vörös és fekete kombinációjába öltöztetett ATX torony minden ízében arra figyelmeztet, itt egy komoly AMD-s belsővel van dolgunk. Erre utál az előlapon elhelyezett AMD felirat, illetve a hát jobb oldalán alul megjelenő, stilizált oroszlán is. Mivel az A60 már gyárilag is számos ventilátort tartalmaz, ezek is új színben tűnnek fel és az eddigi kék világítás helyét a vörös veszi át.Armor A60 - van ami nem változott (főbb adatok):


Ahogy említettük változatlan maradt a belső kialakítást, amit még mindig a tökéletes szellőző rendszer és az előlapra kivezetett USB 3.0 teszt egyedivé. Hűtés terén az A60 továbbra is kiemelkedőt nyújt, hiszen előlapon egy 120 vagy 200mm-es, a tetőben szintén egy 200mm-es, oldalt és hátul pedig 120mm-es ventilátorok biztosítják a megfelelő légáramlást. Mindezt vízhűtés előkészítés és kifejezetten egyszerű, csavarmentes szerelhetőség egészíti ki.


Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház

Thermaltake Armor A60 AMD LEO Edition - a hűtés továbbra is egyedi


Természetesen a Thermaltake megtartotta az oldallapba épített hot-swap HDD keretet is, így hip-hopp cserélgethetjük az adathordozáshoz használt SATA merevlemezeket. Méreteit tekintve sem változott az A60 Leo, maradt a 480 x 210 x 500 mm-es kialakítás. A súly 7,1 Kg és a gyártó szokásaihoz híven ez a doboz is zárható.


Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház


Nagy meglepetést gondolom nem okoz, hogy az AMD kiadású Armor A60 ára valamivel magasabb az alap változatnál; a Thermaltake 90 helyett 110 dollárt kér az újdonságért. Hivatalos európai megjelenésről még nem tudunk beszámolni, de a newegg webáruházában már rendelhető a Thermaltake Armor A60 Leo Edition.Thermaltake Armor A60 AMD Edition - galéria:

Thermaltake Armor A60 AMD LEO Edition Thermaltake Armor A60 AMD LEO Edition Thermaltake Armor A60 AMD LEO Edition - hot swap HDD hellyel Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház Thermaltake Armor A60 AMD LEO Edition - szellőző rendszer Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház Thermaltake Armor A60 - AMD LEO Edition PC ház Thermaltake Armor A60 Thermaltake Armor A60

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Thermaltake Armor A90 táp nélküli PC ház >> 24.485 Ft


Bluechip: Thermaltake V5 Black Edition ház >> 20.750 Ft


Foramax: Thermaltake ElementT táp nélküli ház >> 17.500 Ft
Címkék:  Thermaltake, Armor, A60, USB 3.0, számítógépház, amd, Leo


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva