SteelSeries Shift és StarCraft II kiegészítők


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-10-04 14:45:52 | Rovat: JátékSteelSeries Shift - minőség, tartósság, funkcionalitás:


A SteelSeries még 2008-ban robbantott a Zboard billentyűzettel, melynek különlegességét a cserélhető belső adta. Nem csoda, hogy hamar népszerű lett a Zboard, hiszen nem sokkal a megjelenés után, már World of Warcraft „betétet” kínáltak hozzá. Ennek révén a hardcore gamer nem csak monitoron, hanem a billentyűzeten keresztül is a játék világában érezhette magát, igaz (más tasztatúrákoz képest) jelentős felár mellett. A Zboard után két év csend következett, majd idén a SteelSeries úgy döntött, kihoznak még egy cserélhető gombos billentyűzetet. Az újdonság Shift névre hallgat és megjelenésében nagyon hasonlít elődjére.


SteelSeries Shift - minőség, tartósság, funkcionalitás

SteelSeries Shift - minőség, tartósság, funkcionalitás


Mit is kínál a SteelSeries új, Shift készlete? Cserélhető gombokat, kifejezetten tartós „ütésálló” kivitelezést, számos programozható gyorsbillentyűt és persze a kor igényeinek megfelelően LED visszajelzést a profilokhoz, valamint USB és Jack csatlakozókat. USB-ből két darab 2.0 portot kapunk (ebből az egyik tápos, tehát nagyobb energiaigényű eszközt is képes meghajtani), a Jack aljzatok (mikrofon és fejhallgató) pedig aranyozott bevonattal látták el. Meglepő, de a SteelSeries gondolt azokra is, akik korábban már vettek Zboard billentyűzetet, vagy Zboard Keyset-et, és az új Shift-et úgy alakították ki, hogy oda-vissza 100% kompatibilitást biztosítanak a két készlet között. Ennek megfelelően a külön is kapható Aion, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, és StarCraft II: Wings of Liberty belsők mind a Shift, mind pedig a korábbi Zboard billentyűzetekben felhasználhatók.


StarCraft II: Wings of Liberty belső


A már-már luxuscikknek számító SteelSeries Shift alap - qwerty gombokkal szerelt - változata 90 euró, ehhez jön még a Keyset (tehát a cserélhető Anion, Starcraft II stb..) betétek 25 eurós vételára. Bár az új készlet jó eséllyel hamarosan idehaza is kapható lesz, a türelmetlenebben a SteelSeries webshopjában már most is megvásárolhatják a Shift-et és a hozzá tartozó kiegészítőket.SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpadok:


Ha már a Shift kapcsán szóba került a StarCraft II, legalább említés szintjén érdemes körülnézni a SteelSeries egérpadjai között is. Igaz, maga a felület és a kivitelezés egy hangyányit sem változott, a felületre nyomtatott képek között azonban felbukkantak a StarCraft világához illő motívumok.


SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpadok

SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpadok


A limitált példányszámban megjelenő egérpadok QCK MARINE EDITION, QCK MARAUDER EDITION, QCK TYCHUS FINDLAY EDITION és QCK KERRIGAN VS. ZERATUL EDITION névvel kerülnek az üzletekbe.


SteelSeries Shift és StarCraft II kiegészítők - galéria:

SteelSeries Shift billentyűzet SteelSeries Shift billentyűzet SteelSeries Shift billentyűzet SteelSeries Shift billentyűzet SteelSeries Shift billentyűzet SteelSeries Shift billentyűzet - specifikációk SteelSeries Zboard StarCraft II SteelSeries Zboard StarCraft II SteelSeries Zboard StarCraft II SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad SteelSeries QcK - Limited Edition StarCraft II egérpad

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: SteelSeries 5C Gaming World of Warcraft egérpad >> 13.380 Ft


Bluechip: SteelSeries Zboard - World of Warcraft kiegészítő >> 16.890 Ft


Foramax: Nova KILLER II. eSport gamer egérpad >> 4.990 Ft
Címkék:  SteelSeries, Shift, StarCraft II, billentyűzet, kiegészítő, egérpad


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva