Teac Retorodezain - USB-s, MP3-as retro magnó


Szerző: Kov | Dátum: 2010-09-27 17:53:58 | Rovat: MultimédiaTeac Retorodezain - stílusosan kazetta nélkül, CD-vel és USB-vel:


Manapság nem mondhatni, hogy az egykor oly népszerű magnók virágkorúkat élnék. Ez leginkább annak köszönhető, hogy zenehallgatási szokásaink és az ehhez használt eszközök gyökeresen megváltoztak az utóbbi időben, és a muzsikálás javarészt valamilyen hordozható kütyüről vagy számítógépről történik. Ám a jó öreg kazettás magnó nem hagyta magát, és megpróbált lépést tartani a kor követelményeivel.


Teac Retorodezain - fejlődjünk a korral, stílusosan

Teac Retorodezain - fejlődjünk a korral, stílusosan


Először növesztett egy CD lejátszót, később kiokosította magát az MP3 formátumú fájlok lemezről való olvasásához. Végül pedig egy USB port is felkerült az arcára, amibe bármilyen memóriával rendelkező kütyüt és adathordozót beletuszkolhatunk. Tehát technikai szempontból nem lehet egy rossz szavunk sem, mégis, aki a nyers specifikációk mellett némi esztétikára is vágyik, annak komolyan körbe kell néznie a piacon.


Aki valamilyen különleges elektronikai kütyüt keres, annak elsődleges úti célja csak is Japán lehet. A szigetország híres (olykor inkább hírhedt) a különc szerkezetek gyártásáról, de azért az „egyszerű” vásárlók igényeit is maradéktalanul kiszolgálják. Most éppen a Teac örvendeztette meg a nagyközönséget egy stílusos magnóval.Teac Retorodezain - retro külső, modern belső:


Az ódivatú külső ne tévesszen meg senkit, a burkolat alatt naprakész elektronika lapul. Erről valamelyest árulkodik a méretes, alfanumerikus kijelző (ID3 tag-et is megjelenít) és az USB port.


Teac Retorodezain - színre fújt távirányító

Teac Retorodezain és a „színre fújt” távirányító


Funkcionalitását tekintve nagyjából ugyanazt tudja, mint az összes többi hasonló termék, viszont az adatok alapján úgy tűnik, hogy méretéhez képest kellemes hangzásvilággal fog rendelkezni. A dobozka ugyanis egy 2.1-es hangrendszert takar, ami egy pár 65 mm-es hangszóróból és egy 80 mm-es, 10 W-os mélynyomóból áll. Az összes szükséges kezelőszerv az előlapon kapott helyet, viszont egy stílusban passzoló távirányítót is kapunk a teljes komfort érdekében. Az európai piacon való megjelenése erősen kérdéses, vételára 20,000 Yen (~234 dollár).Teac Retorodezain USB-s, MP3-as retro magnó - galéria:

Teac Retorodezain - USB-s, MP3-as retro magnó - fekete Teac Retorodezain - fekete távirányíró Teac Retorodezain - USB-s, MP3-as retro magnó Teac Retorodezain - vörös távirányító Teac Retorodezain - USB-s, MP3-as retro magnó Teac Retorodezain - fehér távirányító

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: JVC RC-EZ57 hordozható CD-s rádiómagnó >> 23.600 Ft


Bluechip: Sony CFD-S35CPS CD + MP3 lejátszós rádió >> 27.690 Ft


Foramax: Logitech X530 5.1 hangfal rendszer >> 20.900 Ft
Címkék:  Teac, magnó, mp3, USB, cd, retro, 2.1, audio


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva