Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-09-23 20:00:22 | Rovat: Multimédia


„Kitartó felhasználóinktól folyamatosan érkeztek az új hanyattegér iránti kérések, így most ezeknek eleget téve bemutattunk egy vadonatúj vezeték nélküli modellt, az M570-est” - mondta Rory Dooley, a Logitech vezérlőeszközök üzletágának alelnök-vezérigazgatója. „Legújabb termékünk minden apró részletét úgy alakítottuk ki, hogy azzal a hanyattegér-használók kedvébe járjunk, és végre megkaphassák tőle az őket megillető kényelmet.”


Logitech Trackball M570 - alternatíva a tapipad és az egér közt:


A Logitech bemutatta Logitech Wireless Trackball M570 nevű új, vezeték nélküli hanyattegerét, ami kivételes kényelmet és nagyon pontos irányítást kínál. A termék kényelmes alternatívát biztosít a hagyományos egerekkel és a noteszgépek érintőpadjával szemben. Az egér fő tulajdonsága, hogy egyhelyben áll, nem kell mozgatnunk a karunkat ahhoz, hogy a kurzor mozogjon. A lézeres letapogatás a golyó elmozdulását érzékeli, így nem okoz problémát ha „különleges” felületeken óhajtunk egerezni (pl. az ágyban, vagy a fotel kartámláján).Mivel nem mozog a kezünk egerezés közben, így bármilyen kis felületen dolgozhatunk vele, egy telezsúfolt asztalról sem borítunk le semmit munka közben. A Logitech legújabb Trackball M570 erén kényelmes görgető és előre-hátra gombok is helyet kaptak, amikkel egyszerűbb a neten böngészni, de segít a műsorszámok közti válogatásban egy házimozi PC vezérlésében is.


Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér

Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér


Az egérhez egy nagyon apró vevőegység tartozik, mely annyira pici, hogy laptopunkban akár benne is hagyhatjuk, nem kell ki-be dugdosni „költözéskor”. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitel akár 10 méteres távolságból is biztosítja a kapcsolatot az egér és a gép közt. A vevő különlegessége, hogy kompatibilis billentyűzetet, számbillentyűzetet, vagy plusz egeret is csatlakoztathatunk hozzá, ezzel is USB csatit spórolva. Az egér alacsony fogyasztásának köszönhetően ceruzaelemmel is nagyságrendileg 18 hónapon át használhatjuk, és mielőtt a készülék lemerülne egy LED figyelmeztet minket, hogy eljött az ideje az energiaforrás-cseréjének.


Logitech Wireless Trackball M570 - ár, elérhetőség és galéria:


A Logitech Wireless Trackball M570 megjelenése Európában októberre várható, ajánlott fogyasztói ára pedig 70 euró lesz.

Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér - munkára kész Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér - a golyó Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér - adatlap Logitech Wireless Trackball M570 hanyattegér - adatlap

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Targus Laser Presenter vezeték nélküli trackball egér >> 8.490 Ft


Bluechip: Logitech M510 vezték nélküli egér >> 9.990 Ft


Foramax: Logitech MX518 Optikai egér /1800Dpi/ >> 8.190 Ft
Címkék:  Logitech, wireless, Trackball, M570, hanyattegér, egér


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva