Microsoft Arc Mouse Touch - dizájnos tapiegér


Szerző: Mico | Dátum: 2010-09-12 11:15:52 | Rovat: HardverMicrosoft Arc Mouse - érintős, hajtogatós egér:


Nem a legnagyobb újdonságról van szó a Microsoft Arc Mouse Touch esetében, hiszen már több információ is kiszivárgott róla még a hivatalos bejelentés előtt. A gyártó tulajdonképpen az Arc Mouse-t fejlesztette tovább és érintés érzékeny adottsággal ruházta fel azt. Persze azért szó sincs a laptopos touchpadról ami miatt sokan szentségelnek és választanak inkább notijukhoz is egeret. Jelen esetben az érintés érzékenység csak a scrollra vonatkozik. Ettől még elvileg nagyon könnyen, gyorsan, és pontosan használható ez a rész is.


Microsoft Arc Mouse Touch - dizájnos tapiegér

Microsoft Arc Mouse Touch - dizájnos tapiegér


A rendes görgő feelingje megmarad ebben a rágcsálóban is, ugyanis rezgőtechnológiát rejtettek el benne (így a görgetés folyamán rezeg). De ez még nem minden, hisz a felső része a sávnak Page Upként, alsó Page Downként használható, középső része pedig szabadon programozható.


Az Arc Mouse Touch külseje is nagyban hasonlít elődjéhez, azonban mégsem ugyan olyan. A rágcsáló szépen ívelt kialakítása maradt, azonban a Touch modell egy mozdulattal könnyen teljesen laposra simítható (így könnyebbé válik szállítása is). A „matricává” lapított egér ebben a helyzetben kikapcsol, majd az újradomborítással egyidejűleg kapcsol csak vissza.


Microsoft Arc Mouse Touch

Microsoft Arc Mouse Touch - hordozható formában


Vezeték nélküli egerünk két darab AAA-s elemmel (vagy akkuval) illetve a 2,4 GHz-es USB adóvevővel (10m-es hatótávolság) működik. A vevőt, ha nem használjuk az egér alján direkt erre a célra elhelyezett rekeszben tárolhatjuk. Az Arc Touch Mouse-t elvileg december elején kezdik majd kiszállítani, ára a jelek szerint 70 dollár körül várható.Microsoft Arc Mouse Touch egér - galéria:

Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér Microsoft Arc Mouse Touch egér

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Microsoft ARC vezeték nélküli optikai egér >> 9.045 Ft


Bluechip: Microsoft ARC USB Bordó egér >> 11.760 Ft


Foramax: Microsoft 5000 USB nb Bluetooth egér >> 8.290 Ft
Címkék:  Microsoft, egér, Arc, Touch, érintő, scroll, lapos, wireless


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva