Corsair HS1 és Logitech H760 Headsetek


Szerző: Mico | Dátum: 2010-09-01 16:32:24 | Rovat: MultimédiaCorsair HS1 USB Gaming Headset - csodálatos hangzás:


A Corsair a HS1 USB-s gémer fülesével betör az audio termékek piacára is. A gyártó e termékét elsősorban azoknak ajánlja, akik maximálisan komolyan veszik a játékot, és a komoly hangzást egyaránt. Attól, hogy gaming headsetről van szó, használható másra is a HS1: hiszen a többcsatornás audió hangzás és az 5centis vezetők (pontosabb hangvisszaadás, alacsonyabb torzítás, mint más méreteknél) zenék és filmek hallgatásánál is biztosítják a tökéletes audio élményt.


Corsair HS1 USB Gaming Headset

Corsair HS1 USB Gaming Headset


A cserélhető, memóriahabos fülpárnák megbízható, kényelmes illeszkedést nyújtanak és nem törik meg fülünket, a szintén párnázott fejpánt pedig a fejünket érő nyomás kiküszöböléséről gondoskodik. A Corsair HS1-en - mivel elsősorban gamereknek szánja a gyártó - elengedhetetlen a mikrofon. Jelen esetben ez egy merev, masszív mic (de természetesen állítható), melyben az egyirányú zaj-érvénytelenítés működik, tehát játék közben leszűri a háttérzajokat és csak a játékos hangját továbbítja a csapattársaknak.Logitech Wireless Headset H760 - vezeték nélküli füles:


„Legújabb mikrofonos fejhallgatónk a mozgás szabadságát kínálja akkor is, amikor munkatársainkkal vagy szeretteinkkel vagyunk vonalban, vagy épp csak kikapcsolódni vágyunk” - mondta Iklódy Zoltán, a Logitech munkatársa.”


Logitech Wireless Headset H760

Logitech Wireless Headset H760


A Logitech Wireless Headset H760, mint a nevében is rejlik vezeték nélküli és akár 12 méteres távolságból is úgy működik, mint vezetékes társai. Ennek fő előnye, hogy akár a konyhában főzés közben is hallgathatjuk kedvenc zenei műsorunk felvételeit, vagy kedvenc előadónk számait a YouTube-on, de családtagjainkkal is beszélgethetünk Skype-on, vagy Live-on. Vezeték nélküli eszközeink általános rákfenéje az akkus üzemidő, itt viszont ebben sincs hiba: egyetlen töltéssel, akár 6 órán keresztül használhatjuk a H760-at.


A Logitech Wireless Headset H760 viselése kényelmes, mérete személyre szabható és stabil. (Egyik szobából a másikba cirkálva sem esik le fejünkről). A füles beépített hangkiegyenlítőjének köszönhetően illeszkedik az aktuális hanghoz (beszéd, film, zene), így mindig remekül szól. A headset oldalán levő gombokkal navigálhatunk, állíthatjuk a hangerőt (zene és telefonálás közben egyaránt), lépegethetünk a zeneszámok között. A beépített zajszűrős mikrofon egy különleges tulajdonsága, hogy ha nem használjuk, hanem félretoljuk a szánktól, akkor automatikusan elnémul.


Logitech Wireless Headset H760

Logitech Wireless Headset H760


Az elegáns, fekete-ezüst színekben pompázó Corsair gamer füles szeptemberben érkezik a boltokba 2 év garanciával 100 dolláros áron. A Logitech Wireless Headset H760 megjelenése is szeptemberre tehető, ajánlott fogyasztói ára pedig szintén 100 dollár. (Ha az árakat nézzük, én inkább a vezeték nélküli mellett tenném le a voksom ennyi pénzért).Corsair HS1 és Logitech H760 - galéria:

Corsair HS1 USB Gaming Headset Corsair HS1 USB Gaming Headset Corsair HS1 USB Gaming Headset Corsair HS1 USB Gaming Headset Corsair HS1 USB Gaming Headset Logitech Wireless Headset H760 Logitech Wireless Headset H760 Logitech Wireless Headset H760 Logitech Wireless Headset H760


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Logitech Headset H555 USB mikrofonos fejhallgató >> 13.110 Ft


Bluechip: Logitech Clearchat PC Wireless, Mikrofon >> 31.190 Ft


Foramax: Corsairs Flash Voyager Pendrive 16GB >> 12.760 Ft
Címkék:  Corsair, HS1, fejhallgató, headset, H760, Logitech


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva