Razer Lachesis egér és BlackWidow billentyűzet


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-08-31 16:12:46 | Rovat: HardverRazer újdonságok - őszre is maradt puskapor:


Nyáron sem volt inaktív a Razer és csak az érdekesebb újdonságokat említve mi is beszámoltunk az Orca gamer fülesről és a StarCraftII - billentyű, egér, fejhallgató trióról. A jelek szerint őszre is maradt puskapora a gyártónak, hiszen három friss kiegészítő is megjelent (meg még másik négy, de egérpadokról nincs mit írni). Frissnek igaz csak a két billentyűzet nevezhető, hiszen a Lachesis egér csak „felújított” változatban mutatkozik be. Kezdjük is sort, nézzük mit tud a megújult rágcsáló..


Razer Lachesis egér és BlackWidow billentyűzet

Razer Lachesis egér és BlackWidow billentyűzetRazer Lachesis egér - korunk igényeihez igazítva:


Szépen kipofozta korosodó Lachesis egerét a Razer, ami a frissítés után 128 grammos súllyal és kétkezes kialakítással büszkélkedhet. Az érzékelő ebben a változatban már a megszokott 5600dpi-s Razer Precision 3.5G lézer szenzor. Kellemes adalék, hogy az érzékenység 125dpi-s lépésekben történhet, tehát könnyen megtalálhatjuk az egerezési szokásainknak leginkább megfelelő sebességet.


Razer Lachesis


További extraként az arany bevonatú USB csatlakozó, a Multi-Color LED (16 színben állítható) világítás, a 60KB-os fedélzeti memória és a kilenc szabadon programozható gomb érdemel figyelmet. Természetesen a többi Razer egérben megszokott képességek, mint pl.: az 1000Hz Ultrapolling / 1ms response time, a teflonbevonatú talp és a több millió kattintás elviselő kialakítás is adott. A megújult Razer Lachesis a harmadik negyedévtől lesz kapható, előreláthatólag 80 dollárnak megfelelő forintért.Razer BlackWidow és BlackWidow Ultimate billentyűzetek:


Két fekete özveggyel indítja az őszi szezont a Razer, egy világítós és egy többé-kevésbé „standard” billentyűzet formájában. A két újdonság közös jellemzője az a teljesen egyedi eljárás, aminek következtében a gombokat gyorsabban és pontosabban üthetjük le, nagyjából úgy, mintha egér gombokat nyomkodnánk. Mivel egyelőre saját kezűleg nem volt módom kipróbálni ilyen billkót, fogalmam sincs, hogy mennyivel jobb érzés a BlackWidow, mint egy 900Ft-os Genius, de feltételezem érezhető a különbség. (Persze ettől senki sem fog jobban játszani, de ha van rá pénze, miért ne vagizna a LAN-on ilyen keyboard-dal..) Szintén közös jellemző a direkt játékosoknak kialakított öt extra gomb és a 10 különböző profil használata (gyorsbillentyűről elérhető).


Razer BlackWidow Ultimate


Érdemi különbséget a sima és az Ultimate változat között a világításban és az extra csatlakozókban találunk. A világításon nincs mit magyarázni, az Ultimate verzió sötétben is könnyen használható, legalábbis annak, aki nem tud vakon gépelni, vagy CS közben nem találja meg a WASD billentyűket. Ezen kívül a Razer BlackWidow Ultimate rendelkezik fejhallgató és mikrofon csatlakozóval, valamint USB konnektorokkal is. Az újdonságok szokás szerint nem a hazai viszonyokhoz lettek árazva, ennek megfelelően az olcsóbb kialakításért 80, a drágább Ultimate verzióért pedig 130 eurót kér a gyártó.Thermaltake Jing processzorhűtő – galéria:

Razer Lachesis egér Razer Lachesis egér Razer Lachesis egér Razer Lachesis egér Razer Lachesis egér Razer Lachesis egér Razer Lachesis egér Razer BlackWidow Ultimate Razer BlackWidow Ultimate Razer BlackWidow Ultimate Razer BlackWidow Ultimate Razer BlackWidow Ultimate Razer BlackWidow Ultimate Razer BlackWidow Razer BlackWidow Razer BlackWidow Razer BlackWidow


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Razer Lachesis 3G gamer lézer egér >> 15.320 Ft


Bluechip: Razer Arctosa gamer billentyűzet >> 12.690 Ft


Foramax: Razer Abyssus 3500DPI Gamer egér >> 9.190 Ft
Címkék:  Razer, egér, billentyűzet, BlackWidow, Lachesis, Gamer


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva