Razer Orca gamer füles - feltűnésből jeles


Szerző: Mico | Dátum: 2010-08-13 10:24:44 | Rovat: HardverRazer Orca - kirívó külsejű füles:


A Razer, legújabb készítésű fülesét, az Orca-t nem csak kimondottan játékosoknak ajánlja, hanem azoknak is, akik egy divatos fülessel, jó hangzás mellett szeretnének zenét hallgatni. Neon zöld ruhájával a termék maximálisan magára vonzza a tekintetet, így biztosan észrevesznek minket az utcán is. Otthon a játékot pedig órákon keresztül kényelemben élvezhetjük, ugyanis az Orca párnázott fejpántja garantálja, hogy nem nyomjuk szét fejünket, fülünket.


Razer Orca gamer füles - feltűnésből jeles


A gyártó kétféle 3,5 mm-es jack csatis kábelt is csomagol a termékhez, hogy kényelmesen használható legyen a füles zenehallgatásra és játékra egyaránt. Az egyik kábel hossza 1,2 méter, ez inkább az utazáshoz, míg a másiké 2 méteres, ami ideális, ha lan partyra megyünk vele.


Razer Orca gamer füles - feltűnésből jeles

Razer Orca gamer füles - feltűnésből jeles


A Razer garantálja a jó hangzást is: frekvenciája 15-21.000 Hz, impedanciája 32 O 1 kHz, bemeneti teljesítménye pedig 200 mW.


Razer Orca - ár és galéria:


A Razer Orca várhatóan még augusztus közepe, vége felé feltűnik a boltok polcain, ajánlott végfelhasználói ára pedig 60 euró lesz.

Razer Orca gamer fejhallgató Razer Orca gamer fejhallgató Razer Orca gamer fejhallgató Razer Orca gamer fejhallgató Razer Orca gamer fejhallgató


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Razer Carcharias gaming headset >> 18.095 Ft


Bluechip: Roccat Kave 5.1 gamer headset >> 22.900 Ft


Foramax: Logitech G330 Gaming Headset >> 10.490 Ft

Címkék:  Razer, Orca, fejlhallgató, headset, füles, Gamer


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva