Kingston Technology - termékek, trendek, újdonságok (videó)


Szerző: insolens | Dátum: 2012-10-12 20:19:32 | Rovat: Hardver


..a Ramiris 2012-es partnernapján megtudtuk, hogyan látja a Kingston eddigi 25 évét, mik a terveik, várakozásaik és milyen újdonságokkal készülnek a jövőre. Videókban Kaszál Norbnert segítségével mutatjuk meg, mi a helyzet a Kingston háza táján pendrive, RAM és SSD fronton..Kingston - új és meglévő termékek, avagy minden, ami memória:


Túl hosszú bevezetőre és magyarázatra most nincs szükség, köszönhetően annak, hogy Kasznál Norbert (Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzser) jól felkészült, és igen összeszedett előadást tartott a Ramiris 2012-es partnernapján. Prezentációjában láthattuk, hogyan lehet 25 év után is töretlen sikereket elérni az informatikában, de szóba kerültek a Kingston pendrive, RAM és SSD tárolói is.


Kingston Technology


Néhány szóban a pendriveokkal kapcsolatos jövőt is láthattuk, azonban a termékek megjelenéséig a videó kapcsolódó részét sajnos ki kellett vágni. Annyit azért elárulhatunk, hogy a Kingston maradéktalanul elkötelezte magát az USB 3.0 mellett, így olcsóbb, belépő szinten, a középkategóriában és a felsőbb régiókban is várhatók új Kingston pendrive modellek.


Kingston Technology - Ramiris Partnernap 2012 (újdonságok, érdekességek)


Az előadás kapcsán még dologra érdemes kitérni. Az egyik a HyperX széria, amit a Kingston immár nem úgy kezel, mint egy átlagos termékkategóriát szokás, hanem kiemelt szerepet szánnak neki a portfólióban. A HyperX a Kingston „AMG” részlege lesz a jövőben, kiemelkedő teljesítményű SSD-kel (HyperX és HyperX 3K), pendrive tárolókkal (HyperX 3.0 és egy egyelőre titkos nevű újdonság), valamint HyperX Blu, Red, Genesis, Green és Predator RAM csomagokkal.


Kingston HyperX Girls (a kép nagyítható)

Kingston HyperX Girls


Egy másik érdekesség az SSD-k világában figyelhető meg, ahol a Kingston számítási szerint szinte hónapról-hónapra nő az eladott tárolók száma és azok kapacitása is. Jelenleg ott tartunk, hogy az újonnan értékesített SSD-k átlagos mérete 110 GB.


Végezetül egy gondolat a ma kezdődő nyereményjátékról: érdemes végignézni a fenti videót, ugyanis a Kingston nyereményjáték első kérdése az itt elhangzottakhoz kapcsolódik. Hamarosan tehát újra jelentkezünk...
Címkék:  Kingston, pendrive, RAM, SSD, USB 3.0, flash, tároló


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva