Notebook 125.000Ft-ért ACER ASPIRE 5315


Szerző: insolens | Dátum: 2008-03-20 15:32:55 | Rovat: NotebookTartalom:


Manapság annyira népszerűek lettek a mobil eszközök, az áruk annyira leesett, az eladások pedig olyan mértékben nőttek, h bizony nekünk is feladatunk letesztelni néhány elérhető árú típust.

Kezdésnek egy ACER Aspire 5315-050508Mi notebook járt nálunk. Mindig kellemes feladat notebookot tesztelni, mondom ezt annak ellenére, hogy itt bizony már csak Vistával tudunk boldogulni. Az Xp nyugdíjazásának első mozzanatait éljük, és mi más járhatna az élen, mint egy olyan eszköz, ahol nincs más opciónk mint Vistát telepíteni. (alaplapot mégsem tudunk másikat választani) Az Acer üzletpolitikája itt elég érdekesen alakul. Azt gondolná az ember, hogy egy olcsóbb termékeket gyártó cég a régebbi oprendszerre épít. Nos jelen esetben nem. Lelkesedésem azonban töretlen, és hiszek benne, ha egy gyártó állítja, hogy ez így jó, akkor az jó is lesz… lássuk:

szerintem szép

A csomag tartalma. Notebook, akkumulátor, hálózati töltő, driver cd (csak Vistához). Ennyi. Nem sok, de ezért a pénzért nem is várhatunk többet.

Kibontottam. Szép. Mondom én. Barátnőm közölte ez ronda… Nem feladatom a külső megítélése, ízlések és pofonok. Szerintem jópofa a világos szürke belső burkolat a billentyűzeten és környékén, kontrasztban a külső sötét színével szerintem jól mutat. A kivitelezés az acertől megszokott, a kijelző cristal bligt, szerintem ez kikapcsolva is nagyon vagányul mutat. Körbenézve az Aspire oldalán találtam valamit, amit ebben az árkategóriában nem szoktam meg. Ez pedig a tv-out. Majd meglátjuk milyen képe van… Találunk még jack ki és bemenetet, 3 usb portot, analóg vga kimenetet, ethernet csatlakozási lehetőséget, és az elavult, de valamiért mind a mai napig támogatott modemet.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva