Kingston nyereményjáték - sorsolás, eredményhirdetés


Szerző: certamen | Dátum: 2012-05-21 12:55:30 | Rovat: Játék


..véget ért az egyhetes Kingston nyereményjáték. Pályázókból nem volt hiány, hiszen közel négyszázan küldtek megfejtéseket és bő háromszázan válaszoltak helyesen mind a három kérdésre. Közöttük sorsoltuk ki az elvihető 3db DT Elite 3.0 16GB pendriveot és a 90GB HyperX 3K SSD-t..Sorsolás, résztvevők, nyertesek - 2012.05.20.


Gondolom sokan vártátok már a Kingston nyereményjáték sorsolását. Annak a nyereményjátéknak, amiben három darab Kingston DataTraveler Elite 3.0 16GB pendriveot és és egy darab Kingston HyperX 3K SSD 90GB meghajtót lehetett nyerni. A díjjakért azok szállhattak ringbe, akik mind a három fordulóban helyesen válaszoltak. Legnagyobb örömünkre sokan játszottatok, közel négyszázan küldtetek megoldásokat és több mint háromszázan tettétek ezt hibátlanul. A videóban a szerencsés nyertesek előtt megmutatjuk azok nevét is, akik bekerültek a kalapba:


Kingston DT Elite és HyperX 3K nyereményjáték - sorsolás, eredményhirdetés


A nyereményeket a Kingston hazai képviselete juttatja el a nyerteseknek, viszont kizárólag Magyarországi címre tudnak csomagot küldeni. Ez azt jelenti, hogy ha valaki a határon túlról nyert, az mindenképpen magyarországi címet adjon majd meg. Ha kérdésetek, észrevételetek van írjatok nekünk levelet, kommenteljetek Facebook oldalunkon, vagy Youtube-on, a beharangozó videó alatt. Mindenkinek köszönjük, hogy velünk játszott, a nyerteseknek pedig a Kingston nevében is gratulálunk!
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, flash tároló, SSD, HyperX


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva