Kingston nyereményjáték - első forduló (videó)


Szerző: certamen | Dátum: 2012-05-13 13:32:26 | Rovat: Játék


..legújabb nyereményjátékunkban három darab Kingston DataTraveler Elite 3.0 16GB pendrive, illetve egy darab Kingston HyperX 3K SSD meghajtó vihető haza. A játék egy héten keresztül tart, és három kérdést fogunk feltenni. Az első feladvány a megnyerhető pendrive-hoz kapcsolódik..Szabályok, játék menete, nyeremények:


Ismét nyereményjátékkal jelentkezünk és már-már hagyományosan a Kingston jóvoltából adhatunk nyereményeket. Miért zajlik a küzdelem? Három darab DataTraveler Elite 3.0 16GB flash tárolóért, valamint egy darab Kingston HyperX 3K SSD meghajtóért. Összesen három kérdést fogunk feltenni, elsőt most, az alábbi videóban, majd kedden (05.15.) és csütörtökön (05.17.) újabb egyet-egyet. Fontos, hogy a jövő vasárnapi (2012.05.20.) sorsoláson csak az vesz részt, aki mind a három kérdésre helyesen válaszol! Nézzük is az első feladatot:


Kingston DT Elite és HyperX 3K nyereményjáték - 1. kérdés


A megfejtésben segítségetekre lesz a videóban is linkelt DataTraveler Elite 3.0 pendrive teszt, illetve az ahhoz kapcsolódó képsorok. A megoldásokat a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk, névvel és telefonszámmal együtt. A válaszokat küldhetitek egyenként, minden videó után, vagy akár egyben is a játék végén. Beküldési határidő: 2012.05.19. 14:00.


Kingston nyereményjáték - első forduló


A nyereményeket a Kingston hazai képviselete juttatja el a nyerteseknek, viszont kizárólag Magyarországi címre tudnak csomagot küldeni. Ez azt jelenti, hogy a határon túlról jelentkezők is nyerhetnek, ha tudnak Magyarországi címet adni az ajándék átvételéhez. Ha kérdésetek, észrevételetek van írjatok nekünk levelet, kommenteljetek Facebook oldalunkon, vagy Youtube-on, a beharangozó videó alatt. Mindenkinek sok sikert és jó játékot!
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, videó, SSD, HyperX


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva