Diablo III launch party a Bluechip üzletben - beharangozó


Szerző: certamen | Dátum: 2012-05-12 22:46:12 | Rovat: Játék


..május 15-én, kedden elkezdődik a Diablo III árusítása. Ennek örömére a Bluechip hétfő éjjel egy hangulatos launch party-ra várja az érdeklődőket. Lesznek kipróbálható Diablo III perifériák (SteelSeries billentyűzet, egér, pad, fejhallgató), akciós D3 és ajándéksorsolás is..Érdemes elmenni - akció, nyeremény és Diablo III minden mennyiségben:


A Bluechip tudja, hogy nagyon sokan várják már izgatottan a Diablo III megjelenését, ezért egy launch party-val kedveskednek az érdeklődőknek. A rendezvény 2012. 05. 14-én, éjjel 23.00-kor kezdődik, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött. Persze még nem késő jelentkezni, mindössze egy mailt kell küldeni az info@bluechip.hu címre, Diablo III tárggyal, illetve névvel és születési dátummal.


Diablo III launch party a Bluechip üzletben (2012.05.14.) - beharangozó


A helyszínen ott lesz az akciósan megvásárolható játék mellett az összes SteelSeries kiegészítő is, billentyűzettel, egérrel, egérpaddal és fejhallgatóval együtt. A résztvevők között értékes ajándékokat sorsolnak ki, a szórakozásról pedig két számítógép, valamint meglepetés vendég gondoskodik. A Bluchip mindenkit nagy szeretettel vár, mi biztosan ott leszünk!


Diablo III launch party a Bluechip üzletben (a kép nagyítható)

Diablo III launch party a Bluechip üzletben (a kép nagyítható)

két gépen is kipróbálhatók a SteelSeries Diablo III perifériákDiablo III launch party a Bluechip üzletben (a kép nagyítható)

Diablo III launch party a Bluechip üzletben (a kép nagyítható)

fejhallgató, egér és egérpadDiablo III launch party a Bluechip üzletben (a kép nagyítható)

Diablo III launch party a Bluechip üzletben (a kép nagyítható)

az egér és a füles kicsit közelebbről

Címkék:  Diablo, Bluechip, videó, játék, akció, nyeremény


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva