Villám nyereményjáték - második kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2012-03-07 18:06:10 | Rovat: Játék


..szuper rövid nyereményjátékunk második, egyben utolsó kérdéséhez érkeztünk. Az első fordulóban képes feladatot adtunk, így most egy klasszikus feladvány vár rátok. A megnyerhető Kingston HyperX Red Limited Edition memória készletekkel kapcsolatban vagyunk kíváncsiak valamire..Még egy jó válasz és már vihető is a HyperX Red 8GB DDR3 memória kit:


Ahogyan a felvezető videóban ígértük, ma, vagyis szerdán mutatjuk meg a villám nyereményjáték második kérdését. Nem is húzom az időt, íme a feladvány:


Villám nyereményjáték - díj: Kingston HyperX Red Limited 8GB memóriacsomag


Fontos: A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik mind a két kérdésre helyes választ adtak. A megfejtéseket elküldhetitek külön-külön, vagy akár egy maiben is. A levél végére írjátok oda neveteket és telefonszámotokat! Címünk változatlan: nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


A második kérdéshez is adunk segítséget. A keresett információ megtalálható a Kingston weboldalán ITT, illetve korábbi cikkünkben a második bekezdésben. Figyelem! Aki szeretne jó megfejtéssel szolgálni, az négy modell adatait küldje el!

Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, írjatok bátran megújult Facebook oldalunkra, vagy a kapcsolódó Youtube videó alá. Mindenkinek sok siker kívánunk, vasárnap újra jelentkezünk, akkor már az eredményhirdetéssel!
Címkék:  nyereményjáték, játék, Kingston, HyperX, Red, RAM, memória


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva