Villám nyereményjáték - díj: HyperX Red Limited 8GB Kit


Szerző: certamen | Dátum: 2012-03-04 22:08:53 | Rovat: Játék


..a megszokottaknál rövidebb nyereményjátékot hirdetünk, melyben a Kingston jóvoltából egy HyperX Red Limited Edition 8GB Kit (2x4GB 1600MHz) memória csomag nyerhető. Mindössze két kérdést teszünk fel, az elsőt ebben a videóban láthatjátok, a másodikat pedig majd szerdán mutatjuk..Az csinos nyeremény és az első kérdés - videó:


Indul a friss tavaszi villám nyereményjáték! Mindössze két kérdést teszünk fel, tehát csak két jó helyes megfejtés választ el titeket a nyereménytől, ami nem más, mint egy Kingston HyperX Red Limited Edition 8GB (2x4GB) 1600 MHz memória csomag. A vörös színű hűtőbordával ellátott modulok minden gépben jól mutatnak, sebességük és kapacitásul pedig minden konfigurációban megállja a helyét.


Az első kérdést most, az alábbi videóban láthatjátok, a következőt pedig szerdán mutatjuk meg. Kérdés előtt azonban még nézzük a pontos menetrendet:


Villám nyereményjáték - díj: HyperX Red Limited 8GB KitElső kérdés: 2012.03.04 (vasárnap)

Második kérdés: 2012.03.07 (szerda)

Nyereménysorsolás: 2012.03.09. (szombat)

Eredményhirdetés: 2012.03.10. (vasárnap)Fontos: A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik mind a két kérdésre helyes választ adtak. A megfejtéseket elküldhetitek külön-külön, vagy akár egy maiben is. A levél végére írjátok oda neveteket és telefonszámotokat! Címünk változatlan: nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Villám nyereményjáték - díj: Kingston HyperX Red Limited 8GB memóriacsomag


Az első kérdéshez dukál egy kis segítség. A videóban ugye három memória csomagból látható 1-1 részlet, a kérdés pedig ehhez kapcsolódik. A megfejtésben segítségetekre lehet a Kingston weboldala ITT, ITT és ITT, valamint a mi oldalunk is ITT, és ITT.


Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, írjatok bátran megújult Facebook oldalunkra, vagy a kapcsolódó Youtube videó alá. Mindenkinek sok siker kívánunk, szerdán újra jelentkezünk, a második kérdéssel!
Címkék:  nyereményjáték, játék, Kingston, HyperX, Red, 8GB, RAM, memória


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva