Kingston nyereményjáték - eredményhirdetés és megfejtések


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-23 10:19:42 | Rovat: Játék


..végére ért a négy héten át tartó Kingston nyereményjáték. A 7db Kingston MiniFun, a 7db Kingston DT108 és az extra nyereményként felajánlott DT108 is gazdára találat. A videóból kiderül, kik a szerencsés nyertesek, valamint Kaszál Norbi elárulja, milyen válaszokat fogadtunk el..Nyereményjáték eredményhirdetés - videó:


Augusztus 24-én hirdettük meg a Kingston nyereményjátékot, az első fordulóra pedig 25-én került sor. Ez után minden héten két kérdést tettünk fel és aki az összesen nyolc kérdésre helyesen válaszolt résztvehetett a sorsoláson. A Kingston nem bánt szűkmarkúan az ajándékokkal, hiszen 7db DataTraveler MiniFun, 7db DataTraveler 108 és egy extra DT108 várta hogy valaki megnyerje. A plusz egy pendirve Facebook-os „Én és a Kingston” pályázatunkhoz kapcsolódott, ahol a legkreatívabb fényképet jutalmaztuk. A nyertesek névsorát és a játékban feltett kérdések megfejtéseit az alábbi videóban találjátok:


Kingston nyereményjáték - eredményhirdetés + a helyes megfejtések


A Kingston nyereményjátékban bő 200 személy vett részt, közülük valamivel több, mint 110 emberke válaszolt helyesen mind a nyolc feladványra. Facebookra 24 fotót küldtetek, a pályaműveket ITT lehet megtekinteni.


Kingston nyereményjáték - eredményhirdetés és megfejtések


A játék kapcsán szeretnénk köszönetet mondani a Kingston-nak, akik a nyereményeket biztosították, Rékának, aki az eredmények összesítésében szerzett elévülhetetlen érdemeket, valamint Minden Kedves játékosunknak, aki nem kevés fáradtsággal kutatta a jó megoldásokat. Reméljük játékunkkal mindenkinek örömet okoztunk, a nyerteseknek pedig gratulálunk.
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, eredményhirdetés, megfejtés, pendrive


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva