Krusell - bőr notebook táskák és telefontokok


Szerző: certamen | Dátum: 2010-11-29 19:59:01 | Rovat: Notebook


Krusell - Svéd acél után Svéd bőr - videós ismerkedés (HD):


Krusell. Ez a név néhány héttel ez előttig számomra is teljesen ismeretlen volt, azonban a Bluechip invitálásának eleget téve, egy remek notebook és telefon / fényképező tokokat gyártó céggel ismerkedhettem meg. A Svéd illetőségű Krusell elsődleges védjegye, hogy igazi bőrből készült táskákat árul, melyek minősége felől néhány órás ismerkedés alkalmával magam is meggyőződhettem. Tulajdonképpen nem is teszt, hanem videós bemutató várja látogatóinkat, melyből azon kívül, hogy megismerhetik a Krusell márkát, számos ajándék ötletet is meríthetnek.


Krusell táskák és tokok bemutatója (9p:49mp)


Karácsony közeledtével nincs is hasznosabb videó, mint amiben olyasmit mutatunk, amit örömmel adhatunk szeretteinknek. Gondolom mindenkinek van olyan rokona, ismerőse, aki ütött kopott notebook táskával szaladgál, vagy telefonják toknak már csak alig nevezhető valamiben tartja. Nekik (és persze saját magunknak is) remek ajándék lehet egy-egy ilyen Krusell hordozó alkalmatosságból:Krusell - széles választék notebookhoz és telefonhoz egyaránt:


A Krusell kínálatában négy nagy termékkört különböztethetünk meg. Ezek a kamera, és mobil mobil tokok, notebook táskák, valamint a média kiegészítők. Ez utóbbiak MP3, MP4 lejátszók, navigációs eszközök illetve egyéb mobil készülékek hordozására készülnek.


Krusell - bőr notebook táskák és telefontokok

Krusell - az autóban is hasznos társ egy Luna notebook táska


Természetesen a notebook táska választék a legizgalmasabb, ezekből csak a Bluechipben tizenötféle különböző modell kapható. Mindegyik bőrből készül és egy év garanciával vásárolható meg. Méretüket tekintve 11”-tól 15,6”-ig számtalan változat elérhető, azonban még a Bluechip választéka is csak a jéghegy csúcsa. A Krusell teljes palettáján a Gaia, Luna, Kalix, Coco és Breeze szériák több száz modellel szerepelnek, rendszerint négy-öt különböző színben. Sajnos a notebook táskák többnyire nőknek készülnek, nagyon ritka az olyan modell, amit férfiak is örömmel használnának. (Azért akad néhány férfiasabb változat is, ilyen például a Kalix család fekete és barna változata.)


Manapság már mindenki két-három telefonnal, PDA-val, navigációval és fényképezőgéppel szaladgál, azonban a legritkább esetben gondoskodik azok megfelelő védelméről. A Krusell kellékei ebben lehetnek segítségünkre, hiszen amellett, hogy bőr anyagul kellemes tapintást kínál, a kijelző is jelentős védelmet kap. A Bluechip webáruhzában pillanatnyilag 26 telefon, navi és fényképező tokot számoltunk meg, tehát ha ajándékba szánunk egy ilyen Krusell kiegészítőt, biztosan találunk az elképzeléseknek megfelelőt.


Krusell - bőr notebook táskák és telefontokok

Krusell - a Coco telefontok még az intim részeket is elfedi


Általában ha jó minőségről és jelentős választékról akkor ezek többnyire magas árral párosulnak. Szerencsére a Krusell esetében erről szó sincs; notebook táskát már 5400 Ft-tól vásárolhatunk (a plafon cikkünk készültekor 9.500 Ft), míg a kisebb tárolók ára 1.300 és 4.000 Ft között mozog.


A videós bemutatóban szereplő Krusell notebook táskákat és telefon tokokat (valamint a helyszínt) köszönjük a Bluechipnek. Szintén köszönet illeti Livit aki elévülhetetlen érdemeket szerzett a videó forgatása közben.Krusell - notebook táskák és fényképező / telefon tokok - galéria:

Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell táskák és tokok - különböző élethelyzetekben Krusell notebook táskák - Gaia iPad és Luna Krusell notebook táskák - Gaia Krusell notebook táskák - Gaia Slim és Luna Sleeve Krusell notebook táskák - Kalix és Kalix Netbook Sleeve Krusell notebook táskák - Coco és Brezee Krusell telefon tokok - Luna, Kalix és Coco Krusell telefon tokok - Classic, Orbot, Orion Krusell telefon tokok - Edge, Coco, Gaia Krusell telefon tokok - Hector, Luna, Horizon Krusell telefon tokok - Donsö, Vinga, Kalix Krusell telefon tokok Krusell navigáció tokokCímkék:  Krusell, notebook táska, telefon tok, bőr, Svéd, minőség


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva