Kane and Lynch 2: Dog Days - a tahópáros visszatér


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-09-22 08:56:40 | Rovat: JátékAz exkatona és a pszichopata kínai kalandja - videó (HD):


Ha bűnözőként új életet akarunk kezdeni, akkor nincs is jobb választás, mint otthonunktól a lehető legtávolabbi ponton megtenni ezt. Kína és azon belül Shanghai ideális választásnak tűnt Lynch számára. Azonban a vér nem válik vízzé, így egy jól fizető melóra benevező Lynch a távol-keletre csábítja cimboráját is a könnyű pénz reményében. Természetesen a melót jól elcseszik és nyakukban a kínai alvilággal - no meg a helyi rendőrséggel - próbálják menteni a bőrüket:
Kane and Lynch 2: Dog Days - még több vér, még pörgősebb akció:


A Kane and Lynch 2: Dog Days tulajdonképpen semmi másról nem szól, mint a végeláthatatlan gyilkolásról. Persze ez jó móka, főleg, ha olyan megvalósításban van részünk mint ebben a játékban. Ötletes megoldásokból nincs hiány, így például a túszt pajzsként magunk elé tartva védekezhetünk a golyózápor ellen, ha pedig elfogy a lőszerünk támadhatunk poroltóval és más robbanó palackokkal. Sajnos a játékidő meglehetősen rövid, körülbelül 5-6 óra alatt végigverekedhetjük magunkat a mészáros-páros kalandjain.


Kane and Lynch 2: Dog Days - a tahópáros visszatér


A játékot túlnyomó részben Lynch „szemszögéből” irányítjuk, Kane csak amolyan buta segítőként jut mellékszerephez. A butasághoz kapcsolódik a gépi ellenfelek intelligenciája is, ami a fedezékbe húzódásban és onnan lövöldözésben merül ki.


Rövid játékmenet és ostoba AI (mesterséges intelligencia), ezek a negatívumok, azonban maga a kivitelezés és a kamerakezelés egészen egyedi fílinget kölcsönöz a második résznek. Az akció kamerából vett jelenetek, az objektívre fröccsenő vértől és a vad akcióban elpixelesedő látványtól válnak hihetővé, sőt, futás közben az operatőr is „rohan velünk”, ilyenkor pedig gyomorforgató módon „rángatja” a kézi kamerát..


Néhány extra helyszínt leszámítva (ilyen többek között a helikopteres harc ) nem lesz más dolgunk, mint lőni, lőni és lőni. Ezt számos kézifegyverrel tehetjük, aztán ha kifogy a skuló nem vacakolunk lőszer vásárlással, csak elhajítjuk a hasznavehetetlen eszközt és másikat veszünk fel a halott ellenfelektől.


Kane and Lynch 2: Dog Days - a tahópáros visszatér


A Single kampány mellett kapunk egy kellemes multiplayer módot is, ami talán jobban is sikerült, mint maga az egyszemélyes játék. Itt tolhatjuk az akciót egyedül, gép által irányított ellenfelekkel, többféle játékmódban. Arcade mode, Undercover Cop, Fragile Alliance és Cops and Robbers színesíti a kínálatot. Elsődleges feladatunk általában az, hogy hátizsákunkban a dohánnyal lépjünk meg. Lehetőséget kapunk persze más típusú akcióra is, így beépülhetünk a bűnözők közé, ahol módszeresen nyírhatjuk ki saját csapattársainkat, miközben próbáljuk elkerülni a lebukást.Kane and Lynch 2: Dog Days - hardver követelmény:


Végezetül nézzük a gépigényt, ami meghatározó egy játék megvásárlásakor. Az általunk átlagos gépnek tekintett Asus P5B alaplap, Core 2 E6600 processzor és GeForce GTS 250 alkotta konfigon 1680x1050 pixelben 30-40 FPS-t produkált a Kane and Lynch 2: Dog Days. Erősebb gépünkön (Gigabyte GA-H55M, Core i5 3,2GHz, Gigabyte GTX 260 SO) már full HD élményben lehetett részünk, a lehető legjobb beállításokkal, 70-100 FPS kíséretében.


Kane and Lynch 2: Dog Days - a tahópáros visszatér


A nem kifejezetten játékra termett, de hazai viszonylatban azért jónak mondható Acer Aspire 8943G (Core i5 430M, Mobility Radeon HD 5650) notin 1980x1050 felbontással 15-30 FTP volt jellemző, ami néha döcögős akciót jelentett. A notebookos szaggatás persze orvosolható egy 1440x900-as beállítással, így kijelenthető nem feltétlen kell erőmű a Kane and Lynch 2: Dog Days-hez.Kane and Lynch 2: Dog Days - a tahópáros visszatér - galéria:

Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days - Core i5 + GTX260 Kane and Lynch 2: Dog Days - Acer Aspire 8943G notebookon Kane and Lynch 2: Dog Days - Core 2 Duo e6600 + GTS250 Kane and Lynch 2: Dog Days - Arcade Mode és Undercover Cop mode Kane and Lynch 2: Dog Days - Fragile Alliance és Cops and Robbers Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog Days Kane and Lynch 2: Dog DaysCímkék:  Kane, Lynch, Dog Days, vér, harc, fegyver, játék, teszt, HD


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva