Asus, Lenovo, OCZ és Cisco hírösszefoglaló


Szerző: insolens | Dátum: 2010-05-18 20:40:36 | Rovat: HardverMárcius végétől április közepéig - videós hírösszefoglaló:


A site átalakítása miatt nem volt mostanában hírösszefoglaló, most azonban itt az új anyag, telis-tele érdekes hardverekkel. Bár a felhozatal vegyes, a színes hírkínálat garantált, hiszen alaplap, hangszóró, egér, billentyűzet, router, notebook és cooler is szerepel videós újdonságaink között:
Rövid hírek, sok-sok újdonsággal:


Hat rövid hírrel indul videónk, melyet rögtön egy nagyágyúval, vagyis a különböző gyártót GeForce GTX 470 és GTX 480 videokártyáival nyitunk. Második vendégünk is a játékosoknak készült, hiszen az Asus Rampage III Extreme alaplap a ROG csúcsát jelenti. Kicsit elkanyarodunk a hardveres témától következő rövid hírünkben és megmutatjuk a DELL legújabb M és E sorozatú hordozható gépeit.


Asus, Lenovo, OCZ és Cisco hírösszefoglaló

a rövid hírek főszereplői


Visszatérve a hardverekhez videónk a WD Velociraptor merevlemezeivel folytatódik. Ragadozó után egy kis jótékonykodás, legalábbis az Antec részéről. A gyártó több PC házat is átépített, majd árverésre bocsátott. A befolyt összeg a haiti-i károsultakat segíti. Rövid híreink végére az Arctic Cooling HD 5870 és HD 5970-es videokártya coolereit hagytuk.Hosszabban a tartalomból, avagy másfél percenként egy hardver:Asus Cine5 - 5.1-es térhangzás:


Az, hogy az Asus Cine5 5.1-es térhangzást produkál, első hallásra nem tűnik nagy számnak. Azonban ha belegondolunk, hogy ezt egyetlen hangszóróval teszi, máris izgalmasabb a helyzet. Videó hírösszefoglalónkból az is kiderül , mit tud valójában az Asus első térhangzást ígérő Cine sugárzója..


Asus Cine5 - 5.1-es térhangzás

Asus Cine5 - 5.1-es térhangzás
Cisco Valet és Linksys E szériás router-ek:


Valet és Linksys E szériák összesen hat új routerét kezdte meg árusítani a Cisco: Valet és Valet Plus, valamint E1000, E2000, E3000 és E2100L modellnevekkel. Továbbá WiFi routereink mellé rendelhetőek a Valet Connector és AE1000 Wireless-N USB-s vevőegységek is..


Cisco Valet és Linksys E szériás router-ek

Cisco Valet és Linksys E szériás router-ek
Eclipse mobil és Cyborg R.A.T. gamer egerek és LiteTouch billentyűzet:


Nagyon komoly külsővel és ötletes megoldásokkal bővült a németországi Mad Catz leányvállalat dizájnos termékeket felvonultató periféria kínálata. Az Eclipse mobilmouse és a Cyborg R.A.T. gamer „robotegerek” megjelenésével és a cég szemet gyönyörködtető sötét fekete fémes dizájnnal startoló billentyűzetével is foglalkozunk. A három módú LCD kijelzős érintőlappal hódító Litetouch fantázianévre keresztelt keyboard igazi csemegének ígérkezik..


Eclipse mobil és Cyborg R.A.T. gamer egerek és LiteTouch billentyűzet

Eclipse mobil és Cyborg R.A.T. gamer egerek és LiteTouch billentyűzet
Lenovo Thinkpad Edge notebookok Core i3-mal:


Thinkpad Edge 14 és 15 típusszámmal - ami egyben a megnövelt képernyőméretet is jelenti - a korábbi modellek stílusjegyei megőrzése mellett, megújult belsővel jelentkeznek a széria legújabb, Intel Core i3 és i5 processzorral szerelt darabjai..


Lenovo Thinkpad Edge notebookok Core i3-mal

Lenovo Thinkpad Edge notebookok Core i3-mal
OCZ Z-Drive R2 NAND Flash adattárak PCI-E portba:


Megjelentek a 2. generációs OCZ Z-Drive R2 SSD meghajtók m84, p84 és p88 modellekkel. MLC szervezésű NAND Flash memóriamodulokkal bővíthető PCI-Express portba illeszkedő adattárak. 256GB-tól egészen 2TB-ig, akár 1400 MB/s-os adatírási és olvasási sebességekkel és horror árakkal..


OCZ Z-Drive R2 NAND Flash adattárak PCI-E portba

OCZ Z-Drive R2 NAND Flash adattárak PCI-E portba

Címkék:  Asus, Lenovo, OCZ, Cisco, R.A.T.


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva