CeBIT 2010 - A.C.Ryan, GeiL, Shuttle standok


Szerző: certamen | Dátum: 2010-05-29 17:20:00 | Rovat: HardverKicsit megkésve, de elkészültünk:


Sajnos a tervezettnél kicsit később, de csak elkészültünk a márciusi CeBIT kirándulásunk videós anyagával. Bár az Asus, a Gigabyte, a Sapphire, az AMD és az Intel videós anyagokat már megmutattuk látogatóinknak, még mindig így is egy csomó gyártó kimaradt a listából. Videónk soron következő részében a A.C.Ryan, a GeiL, a Shuttle, a Sharkoon, a Thermaltake és a Technaxx standjait látogatjuk meg:
Néhány szóban a videóban látottakról:A.C.Ryan - PlayON DVR riport:

Videónk első perceiben az A.C.Ryan HD rögzítőjével ismerkedhettetek meg. A multimédia mindenest bemutató szakember számos érdekes funkciót említett, többek között a HD felvétel lehetőségét TV-ből, merevlemezről és pendrive-ról is. A videóban elhangzik a Youtube is, azonban azóta kiderült, ilyen képességgel nem büszkélkedhet majd a PlayON DVR.


A.C.Ryan PlayON DVR

A.C.Ryan PlayON DVRSharkoon QuickPort USB 3.0-val:

Videónk következő „vendége” a Sharkoon. Aki szokott böngészni híreink között, az biztosan tudja mivel is foglalkozik a gyártó, azok kedvéért akik esetleg eddig lemaradtak volna egy kis segítség. Nos, a Sharkoon standján a dokkolók és a HDD keretek tetszettek a legjobban. Nem véletlenül ezeket a cuccokat emelem ki, hiszen az USB 3.0-val felvértezett merevlemez kezelő egységek mindahányunk életét megkönnyítik. Illetve csak könnyítenék, ugyanis hiába a jó minőség, az elfogadható ár és a közeli, német lerakat, magyarországra senki sem importál Sharkoon motyókat..


Sharkoon QuickPort DUO USB 3.0

Sharkoon QuickPort DUO USB 3.0GeiL Eco Green memóriák:

Multimédiás tartalmak után rövid kitérő következik a hardverek világába. Elsőként a GeiL memóriáit vizsgáltuk meg, és érdekes tendenciára bukkantunk. A sok éve főleg tuning modulokkal operáló GeiL elindult a „Green” irányba, ennek pedig számos jelét adták a CeBIT2010-en is. Persze az agyonhajtott, 2500MHz-es DDR3 modulok sem szorultak ki a kiállító pavilonból, de jelentősen kisebb helyet kaptak, főleg a Green szériás típusok miatt.


GeiL Eco Green DDR3

GeiL Eco Green DDR3Shuttle XPC rendszerek:

Rendszeres olvasóinknak biztosan nem kell bemutatnom a Shuttle-t, a Barebone XPC-k egyik vezető gyártóját. A Shuttle számos all-in-one, barebone és kiegészítő vassal is jelen volt, ezek közül a külső VGA keltette fel legjobban érdeklődésünket. (Sajnos idő hiányában a barebone rendszerekkel nem foglalkoztunk túl sokat, de a hamarosan megjelenő Shuttle SG41J1 kapcsán videós anyaggal pótoljuk a mulasztást.)


Shuttle SG41J1 Barebone XPC

Shuttle SG41J1 Barebone XPCTechnaxx:

Technaxx. Gondolom ez a név nem mond túl sokat senkinek, pedig érdemes lesz rájuk is odafigyelni. A mindenféle kiegészítőkkel, nyomtatókkal, kamerákkal és helymeghatározó eszközökkel foglalkozó Technaxx standján láttunk például tollba épített kamerát, napelemes laptop töltőt és 100 dolláros otthoni megfigyelő rendszert is..


Technaxx

Technaxx - tollba épített kamera!Thermaltake:

Sétánkat most a Thermaltake coolereivel és házaival zárjuk. CeBIT2010-es beszámolónk utolsó részével néhány napon belül elkészülünk: akkor az Arctic Cooling, az Antec, az ASRock, a Biostar, az ECS, a Genius, a Matrox, az MSI, a PowerColor és a Silicon Power újdonságaival térünk vissza.
Címkék:  A.C.Ryan, GeiL, Shuttle, Sharkoon, Thermaltake, CeBIT2010


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva