Acer TimelineX és Ethos notebookok


Szerző: certamen | Dátum: 2010-05-14 09:49:54 | Rovat: NotebookAcer sajtónap a Hotel Kempinskiben - videó:


Az Acer meghívott minket április 20-ára a Hotel Kempinskibe, hogy mi is jelen lehessünk két új termékük bemutatóján. A meghívásnak örömmel tettünk eleget, így soron következő videós beszámolónkban a gyártó TimelineX és Ethos laptopjait mutatjuk meg látogatóinknak.


Acer TimelineX és Ethos notebookok

Acer TimelineX (balra) és Ethos (jobbra) notebookok


Képsorainkon felbukkan a 2010-re kicsinosított TimelineX széria, ami megőrizve elődei kecses vonalvezetését alaposan megerősödött, mind processzor, mind pedig grafikus alrendszer terén. Videónkban röviden kitérünk az Ethos gépekre is, melyek multimédia területen nyújtanak vásárlási alternatívát. Az Ethos notik nagy kijelzővel és számos innovatív újdonsággal lesznek elérhetők:Acer TimelineX és Ethos notebookok (a videó hossza 8p:11mp)


A videóban látott termékekről most röviden írásban is értekeznénk, elvégre minkét új modellcsalád mutat olyasmit, ami eddig az Acer palettáján nem láthattunk.


Acer Aspire TimelineX - 2010-ben sem maradunk újdonságok nélkül:


Megújult az Acer Aspire TimelineX notebook családja. A vékony kialakítás és az elegáns burkolat előnyére változott, több helyen szálcsiszolt felületetek és modern külső köszön ránk. A külcsín mellett sokat javult a belbecs is, hiszen az ULV processzorokat Core i központi egységekre cserélte az Acer. Megújult a grafikus alrendszer, mely Mobility Radeon HD5000-es kártyákkal szolgálja a felhasználók egyre növekvő igényeit.


Acer Aspire TimelineX

Acer Aspire TimelineX


Ami nem változott az a hosszú, akár nyolc órás üzemidő és az Acer-től megszokott kedvező ár/érték arány. Akárcsak a korábbi Timeline laptopok, az X is igen jó áron szerezhető be: felszereltségtől és mérettől függően 180.000 - 240.000 Ft között juthatunk hozzá egy-egy ilyen újdonsághoz.


Acer Aspire TimelineX

Acer Aspire TimelineX 4820T - specifikációkAcer Ethos - mozizzunk otthon, notebookon:


Az Acer főleg a HD filmek kedvelőinek készítette az Ethos laptopjait, melyek nagy, HD és Full HD kijelzőkkel, tapipadba épített multimédia gombokkal és gyors elérésű hangerő szabályzóval lettek ellátva. Mivel az Ethos nem a mobilitást, hanem a filmek maradéktalan élvezetét hivatott segíteni, így az akkus üzemidő és a méret kevesebb figyelmet kapott. Ezzel szemben a kijelző képe csodálatos (akárcsak a felbontás), ráadásul mind a 15,6”-os,m mind pedig a 18,4”-os változat remek hangzásvilággal büszkélkedhet.


Acer Ethos - mozizzunk otthon, notebookon

Acer Ethos - mozizzunk otthon, notebookon


A felszereltség ezeknél a modelleknél szintén az Intel Core i3, i5 és i7 processzoraira alapoz, DDR3 memóriával és méretes tárkapacitással. Megjelenítőnk lehet Intel és ATi gyártmány is, így mindenki igényeinek és pénztárcájának megfelelően választhat.


Acer Ethos - mozizzunk otthon, notebookon

Acer Ethos - specifikációk

lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva