HP DC7600 Ultra Slim - videós bemutató


Szerző: insolens | Dátum: 2010-04-08 15:22:33 | Rovat: HardverTartalom:A használt gépekről úgy általában:


Néhány nappal ezelőtt publikáltunk egy boncasztal cikket, amiben elrettentő példát mutattunk arra, hogyan ne vegyünk használt PC-t. Akkor biztosan sokak kedvét vettük el a kéz alatt történő vásárlástól, így ezúttal partnerünk a PC Aréna egyik gépe lesz a vendég. A cég neve garancia arra, hogy most nem leszünk átverés áldozatai, magyarul azt kapjuk a pénzünkért, ami a számlán szerepel. Videónkban, illetve az azt követő szöveges részben arra keressük majd a választ, hogy a használt gépek hadra foghatóak el a kor elvárásait szem előtt tartva. A tesztelésben a HP DC7600 Ultra Slim számítógép lesz segítségünkre.


HP DC7600 Ultra Slim számítógép

HP DC7600 Ultra Slim PC


Amellett, hogy a PC Aréna tesztgépet biztosított, egy kis játékba is belementek. A DC7600 egy éven keresztül marad nálunk, mi ez idő alatt aktívan használjuk: letöltünk, képeket szerkesztünk rajta, amiket aztán ugyanezzel a géppel töltünk fel szerverünkre. Ha az egy éves teszt jól sül el, akkor kijelenthetjük, a használt Aréna PC-k nem csak olcsók, hanem megbízhatóak is.


HP DC7600 Ultra Slim videós ismertető:


Ennyi bevezető talán elég is a videó előtt, melyből kiderül, mire is tudunk használni manapság egy 35.000 Ft-os használt PC-t.HP DC7600 Ultra Slim - videós bemutató - (a videó hossza 9p:19mp)
tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva