Computer Emporium Partnernap 2009


Szerző: Umbra | Dátum: 2009-10-21 10:04:41 | Rovat: HardverEmporium Partnernap a Dunán:


Több partnernapon is jártunk már, de olyanon, amilyet a Computer Emporium rendezett még nem. A nagykereskedés ugyanis egy dunai hajókirándulással kötötte össze éves rendezvényét, melyre mi is hivatalosak voltunk. Az itt készített videós beszámolóban találkozhatunk az Asus, az Enermax, a HIS, a GeIL, a Silicon Power és a Gigabyte néhány újdonságával:


Menetrend – érdekességek:


A rendezvényt Peti Balázs nyitotta meg. Előadásában kitért arra is, hogy amikor az Emporium megnyílt, egy doboz EDO ram került annyiba, mint manapság több raklapnyi árú. Közvetlenül a megnyitó után az Enermax tápegységeit mutatták be az Emporium munkatársai. Az Enermax standnál is jelen volt, így az érdeklődők saját kezükbe vehették a tápokat, házakat, sőt, 850W-os Revolution energiaforrást is lehetett nyerni.


Computer Emporium Partnenap 2009

Peti Balázs megnyitójaComputer Emporium Partnenap 2009

az Enermax standja


Ha már a kiállítóstandokat említettük, jelen volt a Belkin és az Asus is, méghozzá igazán szép kínálattal. Az Asus termékei közül nekünk az MS monitorcsalád legnagyobb, 24”-os változata tetszett a legjobban. Az Asus prezentáción notebook és komponens termékek voltak a főszerepben, de meglepő módon szóba kerültek a cég Barebone rendszerei is.


Computer Emporium Partnenap 2009

Asus MS246H - egy kiállított szépségGigabye GTX 260 és GTX 275 SOC:


A Gigabyte, bár kiállítással és pavilonnal nem készült, két képviselőjük révén ott volt az Emporium Partnernapján. Mivel az úriembereknél volt egy GTX 260 SOC kártya, erre gyorsan le is csaptunk, hogy készíthessünk néhány snittet. (A Gigabyte GTX 260 és GTX 275 SOC azóta tesztlaborunkba is megérkezett, tehát hamarosan videós tesztet közlünk róluk!)


Computer Emporium Partnenap 2009

Gigabyte GTX 260 és GTX 275 SOC - hamarosan videós teszt készül rólukSeagate, Silicon Power, GeIL:


Előadott még a Seagate a Silicon Power és a GeIL képviselője is. A Seagate maratoni előadásából főleg a merevlemezek tárolására és szállítására vonatkozó rész volt érdekes. Itt megtudtuk, hogy a garanciális hibák túlnyomó részét az idézi elő, hogy a felhasználó túlzottan „kegyetlenül” bánik a winchesterrel. Az előadó szerint sok kellemetlenség elkerülhető lenne, ha mindenki hímes tojásként vigyázna háttértárolójára.


Computer Emporium Partnenap 2009

egy, a számtalan kiállított érdekesség közül


A GeIL termékei közül a Pristine széria bejelentése keltett némi izgalmat. Ez a sorozat DDR2 foglalatba illeszkedik, órajele 667 vagy 800 MHz. Az időzítés és a csomagolás alapján ez a RAM sorozat amúgy inkább prémium kategóriás, ám az áron ez cseppet sem látszik.


Computer Emporium Partnenap 2009

bár egyik sem Pristine, nekünk tetszettekKépgalériák:


A Computer Emporium partnernapján készült fotók az alábbi galériákban érhetők el:

Gyártói standok

Prezentációk

Résztvevők

Minden más
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva