HRP Partnernap 2009 – videós beszámoló


Szerző: certamen | Dátum: 2009-10-10 13:44:58 | Rovat: HardverTartalom:Három hét alatt három partnernap:


Következő három videós anyagunk egy-egy partnernap eseményeit mutatja be. Elsőként a HRP 2009-es rendezvényén rögzített képsorokat mutatjuk be, majd jövő héten sort kerítünk a Computer Emporium és a Ramiris rendezvényére is. Mind a három partnertalálkozón sikerült néhány igen érdekes riportot is készíteni.


HRP Partnernap 2009 – videó beszámoló

HRP, Computer Emporium és Ramiris Partnernap 2009 – nincs hiány a rendezvényekbőlHRP Partnernap 2009 – videó beszámoló (1. rész):


A videó beszámoló első felében a beköszönés után Gyöngyösi Zoltán (Asus) komponens előadásáról látható néhány perces összefoglaló. Ezután átsétáltunk a nagysátorba, ahol a Microsoft termékmanagere beszélt a Windows 7 néhány újdonságáról. Út közben összefutottunk az Aqua képviseletében ott lévő Hegedüs Armanddal, aki rövid riportot adott stábunknak. Nagysátor után újra az előadósátorban kerestünk helyet, hiszen a HP őszi termékújdonságai kerültek a figyelem középpontjába. Szerencsére a HP is látja, hogy a patronok rendszere jelenlegi formában átláthatatlan, így ezen is változtatnak.

Végigsétáltunk a kiállítói standok előtt is, ahol a Samsung, az Acer, az Asus és a Toshiba legszebb komponensei, notebook és netbook termékei kerültek kiállításra. Sétánk végeztével a Panasonic legújabb televízióit mutatta be Zolán Zsolt, aki a prezi végén, egy kis demonstrációt is tartott (kamera dobálással és notebook locsolással egybekötve).


HRP Partnernap 2009 – videó beszámoló

HRP Partnernap 2009 – HP és Intel újdonságokHRP Partnernap 2009 – videó beszámoló

HRP Partnernap 2009 – csinos hölgyekkeltovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva