AMD, Logitech, MSI, Zalman hírek


Szerző: Umbra | Dátum: 2009-08-11 23:06:02 | Rovat: HardverTartalom:


Hírösszefoglalónk első termékeként az MSI újragondolt GTS 250 videokártyáját mutatjuk meg olvasóinknak. A dupla ventilátorral felszerelt VGA újdonság megemelt órajelekkel és egyedi desing-nal várja a vásárlókat. Szintén ráncfelvarrt termékekkel nevezett mára a Logitech. A K350, K340 billentyűzet és az M505, M705 egér alkotta portable termékcsalád lényegében csak a vezeték nélküli vevő egységében változott. Az új „DJ Nano” névre keresztelt mini vevő egység legfontosabb tulajdonsága az hogy nagyon kicsi, így a laptoposok biztosan előszeretettel vásárolják majd.

A folytatásban valamivel komolyabb vizekre evezünk és megvizsgáljuk az AMD alaposan átrendezett processzor kínálatát. A helyzet nem sokat egyszerűsödött, hiszen eltűntek a régi Athlon X2 és X3 modellek, melyek helyére rögvest új, X2 és X3 procik kerültek.


Asus, Zalman, MSI és AMD hírek

Asus, Zalman, MSI és AMD hardver elemek


Sorra érkeznek az új LGA 1156-os alaplapokról szóló hírek. Természetesen az újdonságok bemutatásában az Asus ezúttal is élen jár, hiszen hat terméket is a szorítóba küldenek. A lapok megjelenéséig hónapok vannak hátra, azonban a termékekről készült képek és specifikációk máris elérhetőek. Némileg átalakult a Zalman CNPS9900-as cooler, így néhány képpel és a változásokról szóló sorokkal emlékezünk meg a gyártó termékéről.

Hírösszefoglalónkat a hardverkepek.hu portál ismertetésével zárjuk. Az új képes oldal egyetlen célja, hogy egy helyen, kategorizálva kínáljon hardver, notebook, monitor, webkamera, stb. képeket, jó minőségben, nagy mennyiségben, ingyen.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva