Expert partnernap


Szerző: certamen | Dátum: 2009-06-04 09:28:59 | Rovat: HardverTartalom:


Jól tudjuk, hogy már a Comutex újdonságairól kellene beszámolnunk, azonban a múlt héten történt események (a szerverünk feltörése és adatbázisunk megrongálása) miatt még az Expert partnernapjáról szóló cikkünk sem jelenhetett meg. Most pótoljuk a mulasztást, annál is inkább, hiszen élben beszélhettünk többek között az ATi és az nVIDIA munkatársaival.

Az Expert Computer Kft 10. születésnapja alkalmából tartott partnernapon jártunk tegnap, ahol meghallgattuk a neves kiállítók elődadásait, valamit csinos lányokkal és sok újdonsággal is találkoztunk.


SamsungSamsung


A Margitszigeten megrendezésre került Expert partnernapra belépve, egyből a Samsung monitorai, illetve külső merevlemezei álltak előttünk. Kicsit beljebb lehetett megnézni a Canon új nyomtatóit, illetve fényképezőgépeit, de a csinos hostessek mindkét termékkörnél érdekesebbnek bizonyultak.


Tíz éves az Expert ComputerTíz éves az Expert Computer

már csak miattuk is érdemes volt elmenni


Az előadások között szabadon válogathattunk, így elsőként az Asus prezentációjára ültünk be, majd megnéztük mi újság az AMD és az ATi háta táján. Ebéd után (amire szintén meghívott minket az Expert - thx) az MSI, és az nVIDIA vendégei voltunk.

Az előadások után egy kellemes állófogadáson vehettünk részt, ahol faggathattuk kicsit a gyártók képviselőit, illetve megnézhettünk egy tűz showt.


Tíz éves az Expert Computer

csak meg ne égesse magáttovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva