Aqua Office 0dB Silent számítógép


Szerző: certamen | Dátum: 2009-04-17 00:08:20 | Rovat: HardverTartalom:Aqua Office 0dB Silent számítógép: D430

Aqua Office 0dB Silent számítógép


Nem hittük volna, de a Silent PC működött, ráadásul megbízhatóan és ami a legfontosabb, megfizethető áron. Az Aqua Office 0dB Silent számítógép bruttó ára 119.950 Ft, ami a csendet és a gép teljesítményét is figyelembe véve korrektnek mondható. Aki úgy gondolja, hogy ez az ár sok, egy irodai / multimédia számítógépért, az megspórolhat néhány Szent Istvánt az SSD meghajtón és a házon. Persze ekkor már nem beszélhetünk Silent PC-ről..


Aqua Office 0dB Silent számítógép: D430

a képre kattintva megtekinthető a teljes alkatrész lista


Az Aqua gépe mindenképpen vásárlási ajánlatot érdemel, hiszen egy olyan vásárlókat céloz meg, akikkel eddig senki sem foglakozott. A Silent PC nekünk tetszett, reméljük, hamarosan kipróbálhatjuk a nagyobbik változatot is, E7400-as processzorral és passzív Radeon HD 3450-es VGA-val.


Aqua Office 0dB Silent számítógép
A teszteléshez használt Aqua Office 0dB Silent számítógép ára billentyűzettel és egérrel együtt: 119.950 FtA teszteléshez használt Aqua Office 0dB Silent PC-t az Aqua biztosította. Köszönjük!
Aqua webshopTovábbi Konfiguráció ajánlatok:

Aqua konfigurációkA cikkhez kapcsolódó korábbi Alaplap tesztek:


Mit ajánlanak a boltosok? - II. rész

Mit ajánlanak a boltosok? - II. rész

A tavaly szeptemberben tartott verseny sok olyan tanulsággal szolgált, amit érdemes feleleveníteni. Akkor 20 bolttól kértünk álnéven, e-mailben árajánlatot egy konfigurációra. A beérkezett levelek közül végül 9 volt értékelhető, ezek versenyeztek.

Mivel tavaly óta rengeteg dolog történt – számos új alkatrész jelent meg, valamint a globális válság is alaposan összekuszálta az árakat – elérkezettnek láttuk az időt, hogy újra próbára tegyük a boltokat... Folytatás -->
Shuttle K48 barebone

Shuttle K48 barebone

November végén teszteltünk a Shuttle D10-es barebone gépét, ami azzal a 7”-os érintőképernyővel emelkedett a mezőny fölé, amit a gyártó az előlapba épített. Sajnos az extravaganciának megvolt az ára, 120.000 Ft. alatt, alig lehetett gépet építeni belőle.

A most itt vendégeskedő Shuttle K48 jóval költséghatékonyabb modell, hiszen maga a „váz” mindössze 36.000 Ft. Nem titok, hogy elsősorban az ára alapján ragadott meg a K48. Ilyen olcsón, aligha tudnánk külön-külön megvenni az ebben az árban szereplő alkatrészeket... Folytatás -->
Shuttle D10 barebone

Shuttle D10 barebone

Most, hogy tudjuk miről lesz szó, nézzük a gyártót. A Shuttle egy eredetileg tajvani illetőségű vállalat, 1983 óta vannak jelen a számítástechnikai piacon. 2001-ben léptek ki a nemzetközi porondra, azóta az Egyesült Államokban, Japánban és Németországban hoztak létre branch office-t. A cég fő profilja XPC-k tervezése, gyártása és értékesítése..

..Odabent egy alaposan becsomagolt fekete XPC bujkál, ami érthető is (mármint az alapos csomagolás), elvégre az érintőképernyő nem különösebben tolerálja a nagyobb ütéseket. A D10-en kívül egy hálózati kábelt, csavarokat, valamint egy telepítő lemezt találunk a dobozban... Folytatás -->
Teljesítmény mindenek felett

Teljesítmény mindenek felett

Ha valaki komoly videó editálást, vagy 3D szerkesztő programokat szeretne futtatni, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Mai tesztünkben összeállítunk egy igazán komoly konfigurációt a legújabb alkatrészekből. Megnézzük, milyen az egyik leggyorsabb asztali processzor és vajon mire képes az X48-as chipset?

Fűszerként Kingston DDR3-as ramokat használunk, Plextor DVD íróval telepítünk és vízhűtéssel biztosítjuk az alacsony hőmérsékletet. A teszt végén vetünk egy pillantást arra, hogy mennyit gyorsul egy ilyen konfigban az Asus 9800 GT, a mi tesztgépünkben mutatott teljesítményéhez képest... Folytatás -->
Vörös és fekete: konfiguráció luxus hardverekből

Vörös és fekete: konfiguráció luxus hardverekből

Az utóbbi napokban sok, luxusnak számító alkatrészt kaptunk partnereinktől. Innen jött az ötlet, építsünk egy jó kis konfigot ezekből a hardverekből, így mutatva be azokat. Vörös és fekete, áll a címben. Stendhalt nem véletlen rángattuk bele a mai összeállításba, mivel az alkatrészek túlnyomó része ezekben a színekben képviselteti magát. Ha már a színeket említem, vegyük is sorra az összeépítésre váró hardvereket..

..amikor az ember 3 napig csak mosolyog, akkor vélelmezhető, hogy elégedett. Én is így vagyok ezzel, az alkatrészek egyenként és összességében is nagyon jól szerepeltek, igaz 320.000 Ft-ért ezt el is várja az ember... Folytatás -->

vissza

lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2018 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva