Rózsás egér, avagy egy bimbózó szerelem


Szerző: Myrtill | Dátum: 2009-01-20 17:18:12 | Rovat: HardverTartalom:


Első használatra semmi különös. A fiúk is jönnek. Lesajnálják a rózsamintát, majd közlik, hogy túl könnyű a kattintás. Ez az egér nem jó. Nem hiszek nekik és tovább használom. Semmi különbség az előző egeremhez képest, legfeljebb jobban néz ki. Precíz, gyors. Mintha mindig ezzel dolgoztam volna.


A4Tech X6 999D


Kipróbálom a dupla kattintás gombot. Működik. De meg kell szokni. Végül is nekem nem volt problémám a dupla kattintással. Vajon mennyi időt és energiát spórol ez meg nekem? A narancs gomb meg továbbra sem tetszik. És annyi sokszor nem is kattintok duplán. Végül feleslegesnek ítélem, és hamar el is felejtkezem erről a funkciójáról.


A4Tech X6 999D


A két kis pöcök továbbra is izgat. PageUp, PageDown. Internetezem és megbököm az egyiket. Hát nem gördült le az ablak! De egy másodperc és az előző oldalon találom magam! Megvan! Előző oldal, következő oldal, de csak ha internetezem. Sajnos ezt a funkciót sem nekem találták ki. Egyéb megoldásokkal érem el, hogy ne kelljen folyamatosan oda-vissza utazgatnom az oldalak között. Plusz, kell még némi újra tanulás is, hogy a pöccintéshez melyik apró izmom hogyan tartsam, hogy elkerüljem közben a kattintást a fő gombokon. Tényleg nem egyszerű! Most értem csak meg, miért szenved anyukám, pedig az egerezés annyira könnyű! De talán mégsem, ha először csinálja az emberfia. Mivel azonban kevésszer kell visszamennem és inkább gépelek, ez a plusz funkció is gyorsan feledésbe merül.


A4Tech X6 999D


A következő néhány nap a gondtalan egerészésé. Semmi különös, csak attól a kék lámpától tudnék szabadulni! Különösebb fájdalom nélkül csomagolom el a tesztelés végén a kisállatot.


vissza

tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva