Rózsás egér, avagy egy bimbózó szerelem


Szerző: Myrtill | Dátum: 2009-01-20 17:18:12 | Rovat: HardverTartalom:A4Tech X6 999D


A szerkesztő előszava:

Mai „Női szemmel” tesztünk főszereplője az A4Tech rózsás mintázattal ellátott egere.
Szerencse, hogy egy hölgy teszteli a következő eszközt, mivel a szerkesztőség férfi tagjai aligha tudnának a technikai részeken kívül bármit is írni róla. Az A4Tech új, Glaser technikával felszerelt egere az ígéretek szerint minden felületen működőképes, ráadásul precíz és gyors. Lássuk, mi ebből az igazság?


A4Tech X6 999D


Csomagolása: hívogató, ellenállhatatlan. Rózsák mindenütt. A felirat némileg szirupos, és a technikai szöveg nem jelent semmit. Annyi azért átjön, hogy szinte minden felületen működik. Laptop tulajdonosként ez nem jönne rosszul, lévén híján vagyok az egéralátétnek és érdekesebb felületeken kiegészítő megoldásokhoz kell folyamodnom (jobb esetben egy A4-es lap, máskor szalvéta).


A4Tech X6 999D


Az egér rózsás design-ját kissé rontja a narancssárga téglalap alakú „2x kattint” gomb... A félig átlátszó gumiszerű görgetőgomb a csomagolásban még – mondjuk – harmonizál az egér tenyérbe simuló áttetsző alsó felével. Jobban megnézve „Endless Love” felirat virít a rózsaszirmok között. Ez azért egy kicsit sok! Mindenesetre remélem, hogy előrevetíti jövendő kapcsolatunkat:-).


A4Tech X6 999D


Kibontva a dobozból az egeret feltűnik 2 kis pöcök a hüvelykujjamnál. Elméletileg PageUp, PageDown. De akkor minek a görgető gumibogyó?

Az install egyszerű és nagyszerű. Bedugom és működik:-). Juhé! Szuper vagyok! Minden IT-s elmehet munkát keresni!

De jaj!!!! Mi ez a kékség? Az áttetsző hasa jeges kék fénnyel világít. Nem lehetett volna inkább piros??? Vagy rózsaszín? Végül este rájövök, hogy mindegy! A sötétben alig látszik a mintája. A fény még így is zavar. Akár olvasni is lehet mellette.... de miért kék???


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva