Silicon Power – új név a flash memóriák piacán


Szerző: certamen | Dátum: 2009-08-25 22:40:22 | Rovat: HardverTartalom:Asus F5SL


Az USB Flash Drive-jait három kategóriába csoportosította a gyártó. Az Ultima, Touce és LuxMini családok mindegyikének megvannak a maga jellegzetes vonásai, előnyei és hátrányai.


Silicon Power termékek


Az Ultima család tagjai képviselik a sebességet. Kapacitásuk típustól függően 1-től 16GB-ig terjedhet. Akad köztük Readyboost kompatibilis és van amelyikbe SDHC kártyaolvasót épített a gyártó.


Silicon Power termékek


Silicon Power termékek


A Touch modellek ötvözik az eleganciát és a praktikumot. Nagyon ötletes például a Touch 610, melynek behúzható feje védi a csatlakozót, míg gumírozott teteje kényelmes ki-be dugást biztosít. Látványos modell a 810-es család két tagja. A Swarovski kristállyal díszített penek kék és bordó színben vásárolhatóak meg, kettőtől nyolc gigabájtos méretig.


Silicon Power termékek


Silicon Power termékek


Fém burkolattal érkeznek a LuxMini flash drive-ok. Nekünk a 720-as típus nyerte el leginkább a tetszésünket, nem csak az alumínium ház, hanem az akár 16 GB-os méretből kifolyóan. Kevésbé látványos, ám annál „nagyobb” a Silicon Power LuxMini 910, amely akár 32 GB-os méretben is megvásárolható.


Silicon Power termékek


A Silicon Power egy szoftvercsomagot is biztosít termékeihez, ennek révén titkosíthatjuk a pendrive-on tárolt adatokat, vagy visszaállíthatjuk a tévedésből törölt állományokat:

Silicon Power termékek


vissza

tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva