Asus F5SL notebook


Szerző: insolens | Dátum: 2010-05-06 05:13:07 | Rovat: Notebook


Számtalan Asus terméket teszteltünk már az elmúlt tíz hónapban, de notebookhoz még nem volt szerencsénk. Bár egy EEE Pc vendégeskedett nálunk, de az a legnagyobb jóindulattal sem lehet teljes értékű laptopnak nevezni. (Nem véletlenül találták ki a netbook, vagy nettop elnevezéseket ezekre a mini hardverekre.)


Asus F5SL


A következő oldalakon az Asus F5SL AP141-es laptopját fogjuk bemutatni, illetve beszámolunk a tesztelés alatt szerzett tapasztalatainkról.

Az F5SL elsősorban üzleti felhasználásra javallott (legalábbis a gyártó szerint), de az otthoni internetezésben és játékban is jó társunk lehet:


Asus F5SL


A mellékelt képet elnézve, arra a következtetésre jutottam, hogy az Asus nem a fejlődő (vagy inkább fejletlen?) piacok igényei szerint kategorizálja termékeit. Idehaza ha valaki 130-170 ezer forintot költ laptop vásárlásra, akkor már bőven a középkategóriából vásárol. Tőlünk kicsit nyugatabbra, ez az ár (600 Euró) semmiképp sem nevezhető soknak, így itt ez maximum alsó középkategória.

A tesztalanyt (kategóriák ide vagy oda) minden jóval felszerelte az Asus, ami a mindennapokban szükséges lehet. Van benne Bluetooth, Wifi, DVD író, kártyaolvasó, webkamera. A specifikációt többi részét később még részletezzük, most csak azért említettük meg ezeket az eszközöket, mert ennél több aligha kell egy átlagos felhasználónak.


Asus F5SL


Ne is húzzuk az időt, nézzük, milyen az Asus F5SL notebook, előbb kívül, majd belül.. A teszt folytatása a notebook-teszt.hu oldalon olvasható >> ide kattintva
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva