Leadtek WinFast Pamptop TV USB


Szerző: Myrtill | Dátum: 2008-12-22 10:36:29 | Rovat: HardverTartalom:


Átlapozom a leírást, hátha látom, mire jó. Az biztos, hogy sok mindent lehet vele csinálni. Egyébként tetszik az útmutató – bár elég apróbetűs – de mindenhez van kép, és tényleg részletesen leírja, hogy mit mikor kell megnyomni. Ennek ellenére hamar leteszem, és megpróbálok saját magam rájönni, hogy is kell összerakni. Kell hozzá egy TV + kábel + PC szabad USB bemenettel. Na ezt hozzam össze. Párom messzeföldön, így nincs segítség.

A TV és az USB bemenet legjobb esetben is 3 méterre van egymástól. De úgy tűnik ma szerencsém van. A kábel legalább 5 méter. Ki gondolta volna 10 évvel ezelőtt, hogy szükségem lesz rá? Bár laptopom van, de már annyi kütyü van hozzácsatlakoztatva, hogy az USB megosztó is tele van. A nyomtatót leválasztom. Remélem, megúszom nyomtatás nélkül. A narancssárga kockában van néhány csatlakozó-hely. Eléggé különböznek, így hamar megtalálom a megfelelő végeket.


Leadtek WinFast Pamptop TV USB


Leadtek WinFast Pamptop TV USB


Na de, akkor most hogy nézzek tévét? Csendben tovább dolgozom. Melyik lemezzel is kezdjem? Ja! Csak az egyik telepít, a másik extra programokat tartalmaz. OK. Install lemez be... Húúúúúúúúúúúú , mi ez a türkizkék Barba papa design? Egyébként tetszik! Ah, install. Nyomok egyet, és már indul is a telepítés. Ez viszont néhány percet igénybe vesz. Végre vége. Újra indítom a gépem? Ugyan nem mondja, hogy ez kötelező lenne, de kérdését parancsnak veszem, jobb most, mint néhány órányi hiábavaló vesződség után.

A szerkesztő közbeszól:

A jelek szerint rutinos a hölgy, legalábbis amit az USB-s ketyerék használatát illeti. Bár sok eszköznél nem szerepel a leírásban, azért a telepítés után mindig indítsuk újra a PC-t, baj biztosan nem lesz belőle.


vissza

tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva