Leadtek WinFast Pamptop TV USB


Szerző: Myrtill | Dátum: 2008-12-22 10:36:29 | Rovat: HardverTartalom:Leadtek WinFast Pamptop TV USBA szerkesztő előszava:

Első „Női szemmel” tesztünk főszereplője a Leadtek WinFast Pamptop TV USB TV-tunere lesz.

Lássuk, mihez kezd a finom női kéz egy olyan eszközzel, amivel sokszor még a pasik is megküzdenek. Tunert használni nem könnyű, de minket most leginkább nem is a termék, hanem egy más látásmód érdekel:


Micsoda ez? Valami TV tuner. Lehet a tv-ből felvenni... Biztos, jó. Szerintem ez fiúknak való kütyü, bár a plusz funkcióknál a videokazetták digitalizálását is feltüntetik. Ez érdekes lehet.

A doboz nem sokat mond. Benne egy tuti metál narancs bigyó vonzó palm top felirattal (nem rossz, de akár egy feketedoboz – ki tudja, mi van benne) meg egy távirányító (na ezzel meg mit fogok csinálni? Valószínű semmit, mert elemmel nem készültem). Tovább ásva előkerül 2 CD (minek kettő?) meg 2 leírás – jézusom, ez ennyire bonyolult?


Leadtek WinFast Pamptop TV USB


A szerkesztő közbeszól:

Nem, nem ennyire bonyolult, legalábbis remélem nem az. Azért két CD van a termék mellé csomagolva, mert az egyiken a driver, másikon az ajándék szoftverek kaptak helyet. Elsőre biztosan ijesztő, de ne essünk kétségbe, végül minden a helyére kerül.. A Leadtek gondolt azokra is, akiknél szublimál a driver lemez, vagy a kézikönyv. Ezek mindegyike letölthető a Leadtek szerveréről, méghozzá magyar nyelven:


Leadtek WinFast Pamptop TV USBtovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva