Shuttle D10 barebone


Szerző: certamen | Dátum: 2008-12-01 11:43:26 | Rovat: HardverTartalom:


A termék csomagolása lényegében izgalmaktól mentes, mindössze a legszükségesebb információk vannak feltüntetve a dobozon.


Shuttle D10 XPC


Shuttle D10 XPC


Odabent egy alaposan becsomagolt fekete XPC bujkál, ami érthető is (mármint az alapos csomagolás), elvégre az érintőképernyő nem különösebben tolerálja a nagyobb ütéseket. A D10-en kívül egy hálózati kábelt, csavarokat, valamint egy telepítő lemezt találunk a dobozban.

A gyártó oldalán mesébe illő képeket találhat az érdeklődő, bár meg kell jegyezzük, kicsit idealizáltak a fotók:


Shuttle D10 XPC

Az illusztráció,


Shuttle D10 XPC

és a valóság.

Félreértés ne legyen, nem a termék kinézetével van baj, sőt, kifejezetten csinosra sikerült XPC-vel van dolgunk. (A gyártói oldalt mondanánk kicsit félrevezetőnek a termék megjelenését illetően.)

A hétcolos kijelző a D10 elejében kapott helyet, közvetlenül az optikai meghajtó tálcája alatt. A termék elején és oldalán nincs is ennél több látnivaló (őszintén: mi kellene még a touchscreen után?). Sajnos sem front audio, sem front USB kimenettel nem találkoztunk, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy annyira kicsi a stuff, hogy kényelmesen elér az ember keze a hátuljáig.

Ha már a D10 hátuljánál tarunk, nézzük is meg, milyen kimenetekkel bír ez a miniPC:


Shuttle D10 XPC


Két PS/2 port, egy COM, egy VGA, négy USB, egy ethernet és a szokásos hang csatlakozók kaptak helyet. A jobb oldalon látható antenna és RCA csatik már a mi beavatkozásunk gyümölcsei, de erről majd később..


vissza

tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva